reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No pewnie tak, niestety już nie sprawdzę, bo paczka w śmieciach [emoji848] no nic, muszę uważać i zaopatrzyć się w wapno, to raczej nie zaszkodzi... O matko tam tyle się teraz dzieje, że ja też już nie ogarniam [emoji16] jest nowy wątek - zamkniety [emoji6] napisz do moderatora to Cię tam dołączy [emoji6] dodatkowo dziewczyny zrobiły sobie wątek z przepisami, czekam aż mnie to zmotywuje do gotowania, ale póki co dziś na pewno obiad z jednej patelni [emoji23]

Ale to czemu jest ten nowy zamknięty wątek? [emoji3]

reklama
Z jednej str cieszę się że jednak @ przyszła a tym miesiącu na spokojnie robię badania plus obiedalam sobie ze jak się nie. Uda w tym miesiącu to zacznę ćwiczyć bo kiedyś miałam. Takie super miesnie a teraz to wszytko znikło a bałam się że jak się uda i zacznę ćwiczyć to stracę maluszka

Cześć. Widze sporo nowych ników sie pojawiło. Ciesze sie że dużo brzuszków. Oby tak dalej. Powodzenia dziewczynki. Postaram sie co jakiś czas wpadać do was i pisać co u mnie, może cud sie zdarzy♡♡
Trzymam kciuki za każdą z was! [emoji110] :)
Miło że się odzywasz [emoji3] 3mam mocno kciuki za Ciebie [emoji3590]

@MartaSx @paola425 a wiecie że mam tak samo? Jak mój m w pracy to mam czysto, wszystko na czas i mogę usiąść spokojnie a on mi tak wszystko dezorganizuje [emoji849] poza tym że pracy dokłada
To witam w klubie [emoji23] u mnie jak rano odzie do pracy to ja syna do szkoły wracam i o 9 mam wszystko posprzatane. A znim to masakra jakaś.

Piore dzisiaj ciuszki dla małej 4 pralki a jutro prasowanko.

Ostatnia edycja:
@MartaSx @paola425 a wiecie że mam tak samo? Jak mój m w pracy to mam czysto, wszystko na czas i mogę usiąść spokojnie a on mi tak wszystko dezorganizuje [emoji849] poza tym że pracy dokłada
Kurczę, to może każdy taki jest tylko my wymyślamy i niezadowolone chodzimy [emoji16]
To witam w klubie [emoji23] u mnie jak rano odzie do pracy to ja syna do szkoły wracam i o 9 mam wszystko posprzatane. A znim to masakra jakaś.

Piore dzisiaj ciuszki dla małej 4 pralki a jutro prasowanko.
Zaczęły się przygotowania [emoji3059] ale cudownie!

Kurczę, to może każdy taki jest tylko my wymyślamy i niezadowolone chodzimy [emoji16]Zaczęły się przygotowania [emoji3059] ale cudownie!
O tak i już mnie m musiał znów wkur [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jutro zaczne 25tc a on się że mną kłóci że jestem w 5.5 miesiąca a to 6 bo przeciez jest od 23 do 27 tc Boże....

A ja nie mam złudzeń. @ się zbliża czuje to [emoji26] nawet nie patrząc w kalendarz czuje że to już niedługo.

Zobacz załącznik 1025736
Tak jak widać na załączonym zdjęciu.. maluch ma 3,15 cm według usg 10+0 [emoji6] wszystko ładnie pięknie [emoji7]
Ogromnie się cieszę [emoji3590]wiedziałam że wszystko będzie dobrze :)
@paola425 @nikolka1203 co tam na kwietniówkach się dzieje? [emoji3] weszłam chyba po dwóch tygodniach i widzę, że jakiś wątek nowy powstaje czy coś? Nie jestem w stanie tego nadrobić a wy chyba bardziej w temacie jesteście [emoji3]
Jest nowy wątek zamknięty, musisz napisać do administratora o dodanie. Chociaż dla mnie nie ma sensu zamykać wątku bo tak to każdy mógłby dołączyć a kwestia intymności o której dziewczyny mówią mnie dziwi. Ja jeżeli nie chce żeby coś było w internecie to tego nie dodaje, no ale nie ja ustalam zasady więc się dostosowalam.
Bardzo bardzo się cieszę że wszystko u was super, chciałabym już też mieć tą wizytę z głowy bo muszę wyjść w trakcie pracy i będę sama a zawsze jeżdżę z Grześkiem. Nie widzi mi się to.

reklama
Do góry