reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Cześć dziewczyny. Ja 3 dzień urlopu. Szybko to mija. Mam dużo załatwiania przed urlopem dlatego mało się odzywam. @ sie skończyła więc za niedługo będziemy działać.
Cześć dziewczyny , pogoda typowo jesienna ale cóż. Doszłam do wniosku ze pora zacząć dietę która kupiłam już ponad 2 mc temu [emoji23] mam nadzieje ze się uda wytrwać
Powodzenia ! Ja już miałam milion diet i miliony monet na nie wydałam A efektów brak... w ogóle nie umiem wytrwać.
Nie pomogę niestety. Ja od dni płodnych aż do @ zazwyczaj mam sporo śluzu :/ ale skoro u Ciebie coś nowego, to myślę, że jest szansa, że tam może się coś dziać :D w końcu jest jakiś powód, że Cię zalało :) trzymam kciuki, żeby to jednak nie był śluz przed @!
Ja mam dokładnie to samo. Do samej @ mam sporo śluzu także dla mnie to żadna nowość. Ale podobno każdy odskok od "normalności" może coś oznaczać [emoji274]

@Aneczka85_01 a co to za dieta? Życzę wytrwałości [emoji16] mi diety nie wychodzą hihi

@RoseGold oj Ty bidulko i Ty to taki żeński Forest Gump zawsze masz przeboje [emoji16] ja to bym się chyba zlala [emoji1787] a z papierem faktycznie dziwnie ost miałam kupić synkowi bloki techniczne kolorowy i biały i pow wam że kolorowy ok a biały niby techniczny a kartki takie miękkie że szok, za moich czasów to była wyraźną różnica między zwykłym a technicznym

Wykupiłam od Sylwi Pawlak już w czerwcu . Fajna dieta bez liczenia kalori . Wiadomo wszystko z umiarem , pierwszy dzień za mną hurrraaaa

Dobry wieczór dziewczyny :) my dopiero zajechalismy do domu, cały dzień w trasie. @RoseGold doskonale Cię rozumiem, dzisiaj w drodze do Wolina mijalismy te korki, natomiast w drodze powrotnej pojechaliśmy przez Stepnica i tylko 20 min ciagnelismy się na ostatnim zwerzeniu przed Szczecinem. Mama zadowolona z prezentu, aż się rozplakala. :) zachaczyliśmy jeszcze Gorzów po dokumenty ze sklepu koniec wojaży na ten weekend. Mój ma.jakis rozstroj żołądka:/ ja wskoczylam w mój Ferdkowaty zielony dres i siedzę z herbatą.:)

Dobry wieczór dziewczyny :) my dopiero zajechalismy do domu, cały dzień w trasie. @RoseGold doskonale Cię rozumiem, dzisiaj w drodze do Wolina mijalismy te korki, natomiast w drodze powrotnej pojechaliśmy przez Stepnica i tylko 20 min ciagnelismy się na ostatnim zwerzeniu przed Szczecinem. Mama zadowolona z prezentu, aż się rozplakala. :) zachaczyliśmy jeszcze Gorzów po dokumenty ze sklepu koniec wojaży na ten weekend. Mój ma.jakis rozstroj żołądka:/ ja wskoczylam w mój Ferdkowaty zielony dres i siedzę z herbatą.:)
W wakacje zdarzało mi się jeździć ze Szczecina przez Dąbie, Pucice, Kliniska i wyjeżdżałam w Goleniowie, ale nigdy nie przypuszczałam, że w druga stronę tez będzie mnie czekać taka trasa :/ przeraza mnie to jak będę jeździć na uczelnie od października, chyba znów pociągiem, bo rano robić takie wycieczki krajoznawcze to nie dla mnie.
P. S. My w 2013 roku sprzedaliśmy dom w Stepnicy, część domu w sumie. Mąż do tej pory mnie za to nienawidzi, ale ja bardzo nie chciałam tam mieszkać[emoji85]

Cześć dziewczyny. Ja 3 dzień urlopu. Szybko to mija. Mam dużo załatwiania przed urlopem dlatego mało się odzywam. @ sie skończyła więc za niedługo będziemy działać.Powodzenia ! Ja już miałam milion diet i miliony monet na nie wydałam A efektów brak... w ogóle nie umiem wytrwać.Ja mam dokładnie to samo. Do samej @ mam sporo śluzu także dla mnie to żadna nowość. Ale podobno każdy odskok od "normalności" może coś oznaczać [emoji274]
Ciesz się urlopem kochana i wracaj z dobrymi wiadomościami :)

reklama
A u mnie typowe objawy jak przed @ (chociaż jeszcze trochę wcześnie, bo @ powinna być 14-18). Ból piersi, jakiś pryszcz na brodzie. To znowu nie ten cykl[emoji17]

Do góry