reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak, słyszałam, że czasami występuje śluz taki jak plodny ale jednak nie jest. Poszukaj w necie jak to się dokładnie nazywa :*
Na pewno poszukam. Ja to na odwrót właśnie nie zauważam u siebie płodnego. Ale dużo dziewczyn pisało że też nie zauważalo i wszystko było ok. Zobaczymy co będzie w następnych cyklach

reklama
Witam się i ja w końcu, podczytuje Was na bieżąco ale ten tydzień zalatany nie ma czasu się po tyłku podrapać. Również zaczęłam robić testy owu, ponieważ zgapiłam się z receptą i nie przyjęłam clo w tym cyklu. I tak się one prezentują. W poprzednim cyklu owu byla w 17dc, w tym test ewidentnie pokazuje na 14dc. Tak ze chyba będzie w końcu krotszy:D

I muszę się pochwalić, zaczęłam jazdy w końcu! Dzisiaj 3 dzień pod rząd idę walczyć [emoji23]Zobacz załącznik 1015654
Ale ze jazdy na prawo jazdy?

I muszę się pochwalić, zaczęłam jazdy w końcu! Dzisiaj 3 dzień pod rząd idę walczyć [emoji23]Zobacz załącznik 1015654

Trzymam kciuki :D ja wczoraj zdałam egzamin praktyczny za 3 razem, jestem mega szczęśliwa [emoji16]

Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i kusi mnie żeby zacząć się starać, ale lekarka mówiła, żeby dla pewności odczekać dwa cykle. Chociaż gdybym teraz zaszła ciaze i znowu poroniła to miałabym do siebie pretensje, ze nie poczekałam...Ech nie wiem co robić.

Dziewczyny przepraszam was ale jestem tak mega wkur... wiona że ryczę ze złości. Szef dzwonił do księgowej i uwaga ona nie ma czasu teraz bo robi listę płac. Chu. j. Ze ja nie mam pieniędzy. Mam dzwonić jutro popołudniu. Każdy dzień zwłoki to kolejne czekanie na kasę.

Dziewczyny przepraszam was ale jestem tak mega wkur... wiona że ryczę ze złości. Szef dzwonił do księgowej i uwaga ona nie ma czasu teraz bo robi listę płac. Chu. j. Ze ja nie mam pieniędzy. Mam dzwonić jutro popołudniu. Każdy dzień zwłoki to kolejne czekanie na kasę.
Przepraszam coooooooo? Ona nie ma czasu? To jej wina wiec sorry ale jest tym bardziej teraz jak dupa od sr*nia, żeby uzupełnić braki w dokumentacji. Strasznie Ci współczuję

Zadzwoniłam do niej ja zjebac. Ponoć już wysyła, adres też mam. Jutro dzwonię do zusu jak nie będzie tego druku to ja tam pojadę osobiście

reklama
Trzymam kciuki :D ja wczoraj zdałam egzamin praktyczny za 3 razem, jestem mega szczęśliwa [emoji16]

Właśnie kończy mi się pierwszy okres po poronieniu i kusi mnie żeby zacząć się starać, ale lekarka mówiła, żeby dla pewności odczekać dwa cykle. Chociaż gdybym teraz zaszła ciaze i znowu poroniła to miałabym do siebie pretensje, ze nie poczekałam...Ech nie wiem co robić.
Nigdy nie poroniłam, wiec nie mam w tej kwestii doświadczenia, ale jednak posluchalabym się lekarki

Do góry