reklama
adzik
Fanka BB :)
O nie [emoji25] nawet dupek nie pomaga ? Co jest grane...I po mojej radości - plamie, znowu to samo :-(
Pięknie wręcz!Zobacz załącznik 1010096
Chyba w porządku prawda?[emoji39]
Nie łam się kochana! Jedziemy z tym koksemNo nic, beta 0,1. Muszę zadzwonić do lekarza po clo i zaczynamy znowu.
madziolina_p
bidula, u mnie tez te plamienia wystepuja niestetyI po mojej radości - plamie, znowu to samo :-(
madziolina_p
przykro mi Kochana, tule mocnoNo nic, beta 0,1. Muszę zadzwonić do lekarza po clo i zaczynamy znowu.
Isasza4444
Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
Adzik nie mam dupka byłam na orgametrilu.
Ehhh poczekam, usiłuje się uspokoić choć mi przykro.
Olineekg super [emoji3590][emoji2956]
U
użytkownik 176
Gość
Nie ma co się źle nastawiać od razu, może to chwilowe, zaraz minie i wszystko jest w porządku. Głowa do góry [emoji6]Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
0,1 także niestety nie ten miesiąc:/
Jakoś umknęło mi to, ze napisałaś przede mną[emoji50]
Przykro mi[emoji17] działamy dalej w takim razie[emoji123]
Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
Domyślam się, ze Ci przykro, to strasznie frustrujace, kiedy nasz własny organizm jest przeciwko nam[emoji53] ale poczekaj, może faktycznie to na owulację. Trzymam kciuki, żeby jutro już nie było plamien!
Witam się wieczorem, dopiero wróciłam do domu
Poniosło mnie dzisiaj w związku z promocja biedronki na piwa (12 piw, a płaci się za 6) i kupiłam... 36 sztuk[emoji23][emoji23] jeśli mąż mi nie pomoże, to będę to chyba pół roku pic hahah
Poniosło mnie dzisiaj w związku z promocja biedronki na piwa (12 piw, a płaci się za 6) i kupiłam... 36 sztuk[emoji23][emoji23] jeśli mąż mi nie pomoże, to będę to chyba pół roku pic hahah
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Nooo następna! Właśnie mi koleżanka o tej promo pisała, że zaopatrzenie zrobiła. Druga koleżanka mi pisała, że ma zapas wina na dzisiejszy wieczór i się schleje. A mi się tak dziś marzy zimny browarek albo lampka wina [emoji849][emoji16]Witam się wieczorem, dopiero wróciłam do domu [emoji14]
Podziel się: