reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.
Adzik nie mam dupka byłam na orgametrilu.
Ehhh poczekam, usiłuje się uspokoić choć mi przykro.

Olineekg super [emoji3590][emoji2956]

Rose no wł niewiem zobaczę czy dw, trzy dni i ustanie. Jeśli nie to obserwować z tydzień dwa i jeśli z tego nie będzie @ to do lekarza.

Nie ma co się źle nastawiać od razu, może to chwilowe, zaraz minie i wszystko jest w porządku. Głowa do góry [emoji6]

Domyślam się, ze Ci przykro, to strasznie frustrujace, kiedy nasz własny organizm jest przeciwko nam[emoji53] ale poczekaj, może faktycznie to na owulację. Trzymam kciuki, żeby jutro już nie było plamien!

reklama
Witam się wieczorem, dopiero wróciłam do domu [emoji14]

Poniosło mnie dzisiaj w związku z promocja biedronki na piwa (12 piw, a płaci się za 6) i kupiłam... 36 sztuk[emoji23][emoji23] jeśli mąż mi nie pomoże, to będę to chyba pół roku pic hahah
Nooo następna! Właśnie mi koleżanka o tej promo pisała, że zaopatrzenie zrobiła. Druga koleżanka mi pisała, że ma zapas wina na dzisiejszy wieczór i się schleje. A mi się tak dziś marzy zimny browarek albo lampka wina [emoji849][emoji16]

Do góry