reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?
20190808_174759.jpeg

reklama
Też wolałabym się nie zgadzać, tylko po co ta szyjka się otwiera [emoji849]

3 cykl. Wiem, że to krótko i że nie ma niczego tak hop siup na zawołanie, ale myślałam, że nie będziemy mieć problemu, a tu proszę [emoji53]
Mi się udało w 4 cyklu także jak nie teraz to następny Twój [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Dziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?Zobacz załącznik 1007823
Ja widzę druga blada kreskę. Powtórzyłabym w dniu @ jeszcze raz
Nam się chyba znowu nie udało [emoji26] szyjka nisko i chyba otwarta... Ech, dobrze, że za dwa tygodnie mam gina, niech coś zaradzi..
Oj tam trzeba wierzyć do końca ja trzymam kciuki. Niech te dwa tyg do wizyty szybko zleca
"kuwa" mać wywalił mi wiadomość.

Adzik fantastyczne wieści coś czuję że to będzie Wejście smoka bardzo mocno trzymam kciuki [emoji3590][emoji16][emoji41][emoji259]

Marta cierpliwości w pożyciu z teściową Oby szybko poszło[emoji6]

Rose widzisz to kolejny problem ci odpadł wszystko jest w porządku Bardzo mnie to cieszy [emoji16]
Mnie uspokoiły się z tą aplikacją bo bałam się Bo ostatnio mój coś na ściągał i zwiększył nam bardzo rachunek [emoji3064]
Mi właśnie często wywala wiadomości wkur... Mnie to
Dziewczyny mam pytanie o Dzisiaj chciałabym zacząć robić testy o w a zazwyczaj i robię w godzinach popołudniowych jednak jutro od 13:00 do 21:00 będę w pracy i teraz nie wiem czy:
1) jutro odpuścić test
2) zrobić i 12 przed praca
3)zrobić ok 21.30 po pracy??
Dodam że w pracy totalnie Nie mam opcji zrobić tego testu w ogóle nie mogę nawet się zająć że się staram?
Ja bym siknela w pracy w godzinach w jakich zawsze robisz.

Teściowa pojechała naszczesicie

Test owu negatywny dziś, ale za to zauważyłam że pojawia mi się taki śluz przezroczysty jak białko, i jakby mi mokro.
Myślicie że to dobry znak i za dzień dwa będzie owu?
Tak bardzo bym chciała żeby wreszcie zaczęło dziać się dobrze, może ten orgametril coś pomógł [emoji120]

reklama
Ja widzę druga blada kreskę. Powtórzyłabym w dniu @ jeszcze raz Oj tam trzeba wierzyć do końca ja trzymam kciuki. Niech te dwa tyg do wizyty szybko zlecaMi właśnie często wywala wiadomości wkur... Mnie to Ja bym siknela w pracy w godzinach w jakich zawsze robisz.

Teściowa pojechała naszczesicie
To dobrze nie będziesz się już denerwować [emoji16]

Do góry