reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Ja tu widzę cienia drugiej kreski [emoji16]Dziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?Zobacz załącznik 1007823
U
użytkownik 176
Gość
Ja tu widzę drugą kreseczkę [emoji16][emoji4][emoji4] po cichutku już gratuluję [emoji6][emoji8]Dziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?Zobacz załącznik 1007823
adzik
Mi się udało w 4 cyklu także jak nie teraz to następny Twój [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Też wolałabym się nie zgadzać, tylko po co ta szyjka się otwiera [emoji849]
3 cykl. Wiem, że to krótko i że nie ma niczego tak hop siup na zawołanie, ale myślałam, że nie będziemy mieć problemu, a tu proszę [emoji53]
U
użytkownik 176
Gość
Ja mam nadzieję, że to będzie jak najszybciej [emoji16] ciąża to piękny stan, ale już mi się to wszystko dłuży [emoji846]
fiddlee
Również widzę cien drugiej kreski powtórz sobie z rana dla pewności, gratulacje [emoji8]Dziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?Zobacz załącznik 1007823
Ja widzę druga blada kreskę. Powtórzyłabym w dniu @ jeszcze razDziewczyny zrobiłam test nie z porannego moczu co myślicie,?Zobacz załącznik 1007823
Oj tam trzeba wierzyć do końca ja trzymam kciuki. Niech te dwa tyg do wizyty szybko zlecaNam się chyba znowu nie udało [emoji26] szyjka nisko i chyba otwarta... Ech, dobrze, że za dwa tygodnie mam gina, niech coś zaradzi..
Mi właśnie często wywala wiadomości wkur... Mnie to"kuwa" mać wywalił mi wiadomość.
Adzik fantastyczne wieści coś czuję że to będzie Wejście smoka bardzo mocno trzymam kciuki [emoji3590][emoji16][emoji41][emoji259]
Marta cierpliwości w pożyciu z teściową Oby szybko poszło[emoji6]
Rose widzisz to kolejny problem ci odpadł wszystko jest w porządku Bardzo mnie to cieszy [emoji16]
Mnie uspokoiły się z tą aplikacją bo bałam się Bo ostatnio mój coś na ściągał i zwiększył nam bardzo rachunek [emoji3064]
Ja bym siknela w pracy w godzinach w jakich zawsze robisz.Dziewczyny mam pytanie o Dzisiaj chciałabym zacząć robić testy o w a zazwyczaj i robię w godzinach popołudniowych jednak jutro od 13:00 do 21:00 będę w pracy i teraz nie wiem czy:
1) jutro odpuścić test
2) zrobić i 12 przed praca
3)zrobić ok 21.30 po pracy??
Dodam że w pracy totalnie Nie mam opcji zrobić tego testu w ogóle nie mogę nawet się zająć że się staram?
Teściowa pojechała naszczesicie
Isasza4444
Test owu negatywny dziś, ale za to zauważyłam że pojawia mi się taki śluz przezroczysty jak białko, i jakby mi mokro.
Myślicie że to dobry znak i za dzień dwa będzie owu?
Tak bardzo bym chciała żeby wreszcie zaczęło dziać się dobrze, może ten orgametril coś pomógł [emoji120]
Myślicie że to dobry znak i za dzień dwa będzie owu?
Tak bardzo bym chciała żeby wreszcie zaczęło dziać się dobrze, może ten orgametril coś pomógł [emoji120]
reklama
Isasza4444
To dobrze nie będziesz się już denerwować [emoji16]Ja widzę druga blada kreskę. Powtórzyłabym w dniu @ jeszcze raz Oj tam trzeba wierzyć do końca ja trzymam kciuki. Niech te dwa tyg do wizyty szybko zlecaMi właśnie często wywala wiadomości wkur... Mnie to Ja bym siknela w pracy w godzinach w jakich zawsze robisz.
Teściowa pojechała naszczesicie
Podziel się: