Powtórzę już tescik 10 czekaRównież widzę cien drugiej kreski powtórz sobie z rana dla pewności, gratulacje [emoji8]
reklama
Ja jestem już po terminie wczoraj powinnam dostaćJa widzę druga blada kreskę. Powtórzyłabym w dniu @ jeszcze raz Oj tam trzeba wierzyć do końca ja trzymam kciuki. Niech te dwa tyg do wizyty szybko zlecaMi właśnie często wywala wiadomości wkur... Mnie to Ja bym siknela w pracy w godzinach w jakich zawsze robisz.
Teściowa pojechała naszczesicie
Isasza4444
Fanka BB :)
I nie dostaniesz [emoji16][emoji16]Ja jestem już po terminie wczoraj powinnam dostać
[emoji3590][emoji3590]
Dziękuję Kochana mam taką nadzieję.I nie dostaniesz [emoji16][emoji16]
[emoji3590][emoji3590]
Dziękuję Kochana mam taką nadzieję
U
użytkownik 176
Gość
To rano powtóreczka i na pewno wyjdzie wyraźniejsza kreska [emoji6] a okres zobaczysz za dobre 9 miesięcy [emoji16]Ja jestem już po terminie wczoraj powinnam dostać
Jutro powtórka obowiązkowo mam nadzieję, wcale nie będę za nim tęsknićTo rano powtóreczka i na pewno wyjdzie wyraźniejsza kreska [emoji6] a okres zobaczysz za dobre 9 miesięcy [emoji16]
U
użytkownik 176
Gość
Jak sobie pomyślę, że niedługo kończy się mój czas przerwy od okresu, to aż się łezka w oku kręci [emoji23]Jutro powtórka obowiązkowo mam nadzieję, wcale nie będę za nim tęsknić
Ja jestem już po terminie wczoraj powinnam dostać
a widzisz nie doczytałam
reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
To szybka akcja i kolejne i znowu będzie przerwa [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Jak sobie pomyślę, że niedługo kończy się mój czas przerwy od okresu, to aż się łezka w oku kręci [emoji23]
A tak serio to ja sobie też cenilam ten czas bez @
Podziel się: