reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
5dc także owu przede mną [emoji173] wg kalendarzyka wypada na 19 [emoji4][emoji4][emoji4]

Teraz to czekamy na sobotę i Twoje 2 krechy kochana!
No to jeszcze trochę czasu poczekacie. Ale no niesamowite jak to można utknać w martwym punkcie jak się nie wybierze odpowieniego specjalisty [emoji848]

Ja z tą sobotą to się boję, że będzie niewypał [emoji26]
Już tak sobie mega wkręcam wszystko, że jak się nie uda będę wyć z rozpaczy. Co do objawów to cycki urosły jak zawsze przed okresem, ale nie bolą jak zawsze, tylko jak dotknę i od czasu do czasu czuję takie jakby mrowienie. No i co jeszcze! Mam parcie na pecherz i to tak, że jak mi się zachce to muszę od razu do toalety, bo nie mogę wstrzymać. Dziś w nocy wstawałam do toalety, a raczej się to nie zdarza. Czytałam, że to też objaw [emoji3590]

No to jeszcze trochę czasu poczekacie. Ale no niesamowite jak to można utknać w martwym punkcie jak się nie wybierze odpowieniego specjalisty [emoji848]

Ja z tą sobotą to się boję, że będzie niewypał [emoji26]
Już tak sobie mega wkręcam wszystko, że jak się nie uda będę wyć z rozpaczy. Co do objawów to cycki urosły jak zawsze przed okresem, ale nie bolą jak zawsze, tylko jak dotknę i od czasu do czasu czuję takie jakby mrowienie. No i co jeszcze! Mam parcie na pecherz i to tak, że jak mi się zachce to muszę od razu do toalety, bo nie mogę wstrzymać. Dziś w nocy wstawałam do toalety, a raczej się to nie zdarza. Czytałam, że to też objaw [emoji3590]
Mój m powiedział "widzisz trzeba było od razu iść zaplacic 140 zł i była byś zdrowa' masakra.

A Ty się nie nastawiaj bo naprawdę będziesz załamana. Wiem że łatwo się mówi bo ja jestem mistrzem jeśli chodzi o poszukiwanie się objawów ciąży. Będzie dobrze wierzę w to! I żeby się to udało Ty tez musisz wierzyć!

Mój m powiedział "widzisz trzeba było od razu iść zaplacic 140 zł i była byś zdrowa' masakra.

A Ty się nie nastawiaj bo naprawdę będziesz załamana. Wiem że łatwo się mówi bo ja jestem mistrzem jeśli chodzi o poszukiwanie się objawów ciąży. Będzie dobrze wierzę w to! I żeby się to udało Ty tez musisz wierzyć!
Wierzę, wierzę, ale boję się, że @ przyjdzie.

Wczoraj jeszcze szyjka twarda i zamknięta. Wie któraś z Was na ile przed @ się otwiera?

Mieszczę się idealnie w normie, czyli po prostu wszystko ok? Wy się na tym bardziej znacie, pomóżcie dobre duszyczki[emoji120]
IMG_0479.JPG

reklama
Do góry