reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Uuu to razem testujemy we wtorek! [emoji173]
Mnie obudziła mega biegunka o 4 nad ranem, jednak później udało mi się zasnąć na chwilę jeszcze, teraz z kolei mam delikatną zgage, chyba przez pustkę w żołądku.

Po 11 mam z młodą autobus do miasta to skoczymy na basen, później obiecałam jej ruskie pierogi :)

Ja chyba nie wytrzymam i spróbuje wcześniej [emoji85][emoji85] ale fajnie wiedzieć, że czekasz jeszcze tyle co ja[emoji3] chodź robimy próbę w niedziele haha [emoji4] chyba, że ty z tych cierpliwych?
Ja w nocy się budziłam co jakiś czas z bólu, coś mnie kłuło po lewej stronie brzucha

reklama
W poprzednich cyklach sobie wmawiałaś objawy tak jak ja zawsze wiec może dlatego było ich więcej a teraz pewnie będzie inaczej- tak coś czuje!![emoji4] już jutro będziesz testować? Jejku tez bym już chciała ale u mnie @ dopiero we wtorek..
Oczywiście trzymam kciuki!!!!
Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]
Noo właśnie ja już też mówiłam że mam dobre przeczucia co do Ciebie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]

Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]

Mam nadzieje, że będziemy gratulować a nie pocieszać!

Tak, planuję jutro. Będzie to 11 dni po owulacji, łudzę się, że zobaczę cień [emoji7] jutro będziecie mnie pocieszać jak się nie uda i pewnie mi nagadacie, że za wcześnie [emoji16] ale tyle tych testow mam, że co się będą marnować [emoji16]Ty to zostaniesz chyba forumową matką chrzestną, jak będzie druga kreska, bo już od dawna mi mówisz, że teraz się uda [emoji16] [emoji3590]
Ja to już miałam przeczucia podczas owu u Ciebie [emoji23] mam nadzieję że się uda !

Noo, to jest mega super [emoji7] pamiętam jak czekałyśmy na wynik jej testu ciążowego.. A tu zaraz połowa [emoji16]
Czas zasuwa, ja dołączyłam do Was, jak już byłam w ciąży, mogło to być koło 15 tygodnia gdzieś, bo pamiętam, że bardzo panicznie się bałam jeszcze wszelkich badań i wizyt, bo dla mnie ta ciąża jeszcze taka nierealna i niepewna była. A uwaga, za 10 dni wchodzę w bezpieczny tydzień, kiedy ciążę uznaje się za donoszoną i odstawiam leki podtrzymujące [emoji16] no i kiedy to zleciało? [emoji2368][emoji16]

Ja chyba nie wytrzymam i spróbuje wcześniej [emoji85][emoji85] ale fajnie wiedzieć, że czekasz jeszcze tyle co ja[emoji3] chodź robimy próbę w niedziele haha [emoji4] chyba, że ty z tych cierpliwych?
Ja w nocy się budziłam co jakiś czas z bólu, coś mnie kłuło po lewej stronie brzucha
Możemy próbować, tylko muszę zakupić testy, te czule:) taaa ja właśnie z tych mniej cierpliwych dlatego nie mam w domu żadnego testu bo już bym robiła [emoji23][emoji23][emoji23]

Czas zasuwa, ja dołączyłam do Was, jak już byłam w ciąży, mogło to być koło 15 tygodnia gdzieś, bo pamiętam, że bardzo panicznie się bałam jeszcze wszelkich badań i wizyt, bo dla mnie ta ciąża jeszcze taka nierealna i niepewna była. A uwaga, za 10 dni wchodzę w bezpieczny tydzień, kiedy ciążę uznaje się za donoszoną i odstawiam leki podtrzymujące [emoji16] no i kiedy to zleciało? [emoji2368][emoji16]
Całą ciążę bierzesz leki na podtrzymanie? Duphaston czy jakieś inne?

reklama
Takie wiadomości to ja uwielbiam ♡ mam nadzieję że poslesz fotki jak już dzidzi będzie na świecie [emoji3059]

Do góry