reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja miałam dziś testować no ale okres się rozkręcił ;) zaczęłam mierzyć temperaturę zobaczymy co wyjdzie... z przeszłością mojego męża może nie byc tak łatwo niestety

reklama
Ja to zdycham w taką pogodę..te upały są nie do zniesienia. Chodze jakaś wypruta i rozciapciana. Dopiero się lato zaczyna A ja juz mam dość..

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..
Glowa do góry! To tylko 4 miesiące. I tak pisałaś o przerwie wakacyjnej. Może to jakiś znak. Jak tu pisała @fiddlee..masz tu nas w kąciku rozmowy o wszystkim i o niczym więc o wszystkim możesz pisać. Trzymam kciuki.

Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej. :)

Trzymam kciuki za testujące jutro rano! Cos czuje że jutro będzie piękny poranek.
Ja dziś siedząc w pracy myslalam w pewnym momencie że sie roztopie. Brak klimy tylko te walniete wiatraki przez które boli mnie gardło od kilku dni. Ale dla poprawy humoru poszłam na pazurki u rąk i stópek i czuje sie juz lepiej. :)
Nie dziękuję [emoji4]
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]

Ktoś jeszcze jutro testuje poza mną? [emoji6]

Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością:) ja też na monitoring na 8:45
Nie dziękuję [emoji4]
Też się topię w tym upale... Jedyny plus, ze w pracy klima. Podziwiam ludzi, którzy lubią upały. Moja koleżanka tak ma... ja zawsze krótkie spodenki, bluzka na naramkach i i tak ledwo żyję, a ona leginsy i jakaś bluzka z krótkim, czy tam nawet bluza i spoko się czuje [emoji23]

Nie dziękuję [emoji4]

Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa :) do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec :p A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5 :)

Na razie to ja odpadam ze staran.. bylam u tego nowego gina.. co taki super jest.. no i jest super.. wyszlam zauroczona.. bardzo bezposredni.. mowi albo na Ty albo Kochanie [emoji16] ale.. no wlasnie.. moje plamienia są do leczenia antykoncepcją.. poza tym.. w lewym jajniku mialam dzisiaj pecherzyk 15mm co jest niemozliwe na 7 dzien cyklu.. prawy jajnik bardzo maly.. na razie dostalam tą antykoncepcje na 4miesiace i jesli bedzie wszystko ok to po 4 miesiacach mam przerwac i zobaczyc co sie dzieje bez.. jesli beda plamienia a trakcie antykoncepcji to mam natychmiast przyjsc na kontrole.. jesli bede miala dlugie plamienia przed @.. obfitą @ i plamienia po @.. (czyli tak jak bylo do tej pory) mam przyjsc po kolejna antykoncepcje na kolejne 4 miesiace..
Ogolnie wszystko u mnie runelo..

Tez myślałam ze mi przepisze na plamienia antykoncepcję ale lekarz powiedział : jeśli plamienia będą się utrzymywać w kolejnym cyklu to zastosujemy duphaston. Ale na szczęście miałam tak tylko 3 cykle.

reklama
Kochana ja czekam na ciebie z niecierpliwością:) ja też na monitoring na 8:45
Ja natomiast nie mogę się doczekać wieści od Ciebie. Jestem bardzo ciekawa, czy udało się x 2 [emoji4] Trzymam kciuki [emoji110]

Ja z rospusty też zrobię sobie jutro Tescik żeby dotrzymać Ci towarzystwa :) do terminu @ 4 dni wiec, a noz widelec [emoji14] A że jadę z mężem do Poznania do salonu po auto to wstaje wcześnie jakoś koło 5 :)
Czyli też na połprzytomna będziesz [emoji16] ja jutro będę miała do terminu @ 3 dni i też liczę, że jakimś cudem coś się pojawi [emoji4] trzymam kciuki za Ciebie i koniecznie chwal się od razu co test pokazał [emoji110]

Do góry