reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cyce nie jest pewnym objawem bo mnie przed testem nic kompletnie nie bolały a teraz jest coraz gorzej
Dzień dobry dziewczyny. Jejku jak ja się mecze z zaparciem.. wczoraj robiłam mężowi kapustke zasmazana na oko, bo smaku nie czułam w ogóle. Dzisiaj od rana zdazylam już wciągnąć kilka chipsów, dwa żelki, różna i zapijam to koktajlem z truskawek. No jak to mi nie ruszy do wc to się załamie... przyszły mi wczoraj testy zamówione, już dwa zrobiłam wieczorem żeby sprawdzić czy testowa się nie pojawia po czasie i takie tam. Dobrze że jest ich 20 dzisiaj 24dc, w brzuchu coś jeździ, śluzu dużo. Tylko z cycami spokój.

reklama
Uwaga uwaga, moja 90% córcia stała się 90% synem... Muszę się przyzwyczaić do tej myśli. 250 gram szczęścia jest póki co zdrowe, dobrze rośnie i wciąż średnio współpracuje na usg. A ja 25 do szpitala, bo jednak nie uniknę tego:(
A bo to tak jest, że dziewczynce zawsze może coś wyrosnąć i może stać się chłopcem.. Dlatego łatwiej u chłopaka określić płeć, tam już nic się nie schowa [emoji846] masz jeszcze trochę czasu na przestawienie się. Chyba że kupowalaś już różowe ciuszki? [emoji16]

A ja chyba mówiłam ze chlopak no nie? ;P pfff.. a nie mowilam? ;)

Dziewczyny.. ja wiem ze to dzial staraniowy.. ale nie mam ochoty wchodzic w inne wątki.. a Was juz znam.. powiedzcie mi.. czy ktoras z Was kiedykolwiek stosowala pigulko Daylette? To sa pigulki ktore bierze sie 28dni non stop bez przerwy (sa 24tabsy anty i 4 tabsy placebo sluzace jako przerwa na miesiaczke).. chodzi mi o to czy bierze sie je normalnie jak wszystkie od 1 dnia miesiaczki pierwsze opakowanie? Zapomnialam zapytac gina a w ulotce nie widze info albo zbyt rozbita i glupia na to jestem [emoji849] pomozcie prosze.. :(
Uwaga uwaga, moja 90% córcia stała się 90% synem... Muszę się przyzwyczaić do tej myśli. 250 gram szczęścia jest póki co zdrowe, dobrze rośnie i wciąż średnio współpracuje na usg. A ja 25 do szpitala, bo jednak nie uniknę tego:(

Zgadza się, od pierwszego dnia miesiączki je przyjmujesz. W tych dniach placebo dostajesz krwawienia wynikającego z odstawienia, ale prawdopodobnie nie będzie to pierwszy dzień, tylko któryś z kolejnych. I wtedy po tych 4 dniach placebo zaczynasz od razu nowe opakowanie. Placebo teoretycznie można pominąć, ale wtedy łatwo się pogubić i zrobić przerwę dłuższą niż trzeba.
A ja chyba mówiłam ze chlopak no nie? ;P pfff.. a nie mowilam? ;)

Dziewczyny.. ja wiem ze to dzial staraniowy.. ale nie mam ochoty wchodzic w inne wątki.. a Was juz znam.. powiedzcie mi.. czy ktoras z Was kiedykolwiek stosowala pigulko Daylette? To sa pigulki ktore bierze sie 28dni non stop bez przerwy (sa 24tabsy anty i 4 tabsy placebo sluzace jako przerwa na miesiaczke).. chodzi mi o to czy bierze sie je normalnie jak wszystkie od 1 dnia miesiaczki pierwsze opakowanie? Zapomnialam zapytac gina a w ulotce nie widze info albo zbyt rozbita i glupia na to jestem [emoji849] pomozcie prosze.. :(

Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.

reklama
Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.
To chętnie się zamienie. Dam Ci moje jajniki A Ty oddaj mi swój ból cycków co Ty na to? Wolałabym ból piersi niż jajników.

Do góry