reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cyce nie jest pewnym objawem bo mnie przed testem nic kompletnie nie bolały a teraz jest coraz gorzej
Dzień dobry dziewczyny. Jejku jak ja się mecze z zaparciem.. wczoraj robiłam mężowi kapustke zasmazana na oko, bo smaku nie czułam w ogóle. Dzisiaj od rana zdazylam już wciągnąć kilka chipsów, dwa żelki, różna i zapijam to koktajlem z truskawek. No jak to mi nie ruszy do wc to się załamie... przyszły mi wczoraj testy zamówione, już dwa zrobiłam wieczorem żeby sprawdzić czy testowa się nie pojawia po czasie i takie tam. Dobrze że jest ich 20 dzisiaj 24dc, w brzuchu coś jeździ, śluzu dużo. Tylko z cycami spokój.

reklama
Uwaga uwaga, moja 90% córcia stała się 90% synem... Muszę się przyzwyczaić do tej myśli. 250 gram szczęścia jest póki co zdrowe, dobrze rośnie i wciąż średnio współpracuje na usg. A ja 25 do szpitala, bo jednak nie uniknę tego:(
A bo to tak jest, że dziewczynce zawsze może coś wyrosnąć i może stać się chłopcem.. Dlatego łatwiej u chłopaka określić płeć, tam już nic się nie schowa [emoji846] masz jeszcze trochę czasu na przestawienie się. Chyba że kupowalaś już różowe ciuszki? [emoji16]

A ja chyba mówiłam ze chlopak no nie? ;P pfff.. a nie mowilam? ;)

Dziewczyny.. ja wiem ze to dzial staraniowy.. ale nie mam ochoty wchodzic w inne wątki.. a Was juz znam.. powiedzcie mi.. czy ktoras z Was kiedykolwiek stosowala pigulko Daylette? To sa pigulki ktore bierze sie 28dni non stop bez przerwy (sa 24tabsy anty i 4 tabsy placebo sluzace jako przerwa na miesiaczke).. chodzi mi o to czy bierze sie je normalnie jak wszystkie od 1 dnia miesiaczki pierwsze opakowanie? Zapomnialam zapytac gina a w ulotce nie widze info albo zbyt rozbita i glupia na to jestem [emoji849] pomozcie prosze.. :(
Uwaga uwaga, moja 90% córcia stała się 90% synem... Muszę się przyzwyczaić do tej myśli. 250 gram szczęścia jest póki co zdrowe, dobrze rośnie i wciąż średnio współpracuje na usg. A ja 25 do szpitala, bo jednak nie uniknę tego:(

Zgadza się, od pierwszego dnia miesiączki je przyjmujesz. W tych dniach placebo dostajesz krwawienia wynikającego z odstawienia, ale prawdopodobnie nie będzie to pierwszy dzień, tylko któryś z kolejnych. I wtedy po tych 4 dniach placebo zaczynasz od razu nowe opakowanie. Placebo teoretycznie można pominąć, ale wtedy łatwo się pogubić i zrobić przerwę dłuższą niż trzeba.
A ja chyba mówiłam ze chlopak no nie? ;P pfff.. a nie mowilam? ;)

Dziewczyny.. ja wiem ze to dzial staraniowy.. ale nie mam ochoty wchodzic w inne wątki.. a Was juz znam.. powiedzcie mi.. czy ktoras z Was kiedykolwiek stosowala pigulko Daylette? To sa pigulki ktore bierze sie 28dni non stop bez przerwy (sa 24tabsy anty i 4 tabsy placebo sluzace jako przerwa na miesiaczke).. chodzi mi o to czy bierze sie je normalnie jak wszystkie od 1 dnia miesiaczki pierwsze opakowanie? Zapomnialam zapytac gina a w ulotce nie widze info albo zbyt rozbita i glupia na to jestem [emoji849] pomozcie prosze.. :(

Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.

reklama
Matko, dziewczyny padam na twarz.. Właśnie wróciłam do domu. Te temperatury mnie wykończą [emoji849] jutro niby chciałam testować, ale zaczęły mnie dopadać obawy, czy coś zobaczę.. Tym bardziej, że tego śluzu dziś prawie wcale [emoji53] jedyne co pocieszające, że cycki czuje nadal.
To chętnie się zamienie. Dam Ci moje jajniki A Ty oddaj mi swój ból cycków co Ty na to? Wolałabym ból piersi niż jajników.

Do góry