reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

[emoji23][emoji23] ja mam ten plus że jak miesiączka przychodzi to rano jak wstaje to już jest. Zdarza się że dostanę późnym wieczorem ale to bardzo zadko się zdarza.

Ja za Ciebie też trzymam kciuki i mam nadzieję że w końcu ci się udało. Już tyle lat czekasz na szkraba że zasługujesz w końcu na zdrowa ciążę.
Będzie dobrze ją dziś 23 DC i nadal czekam i czekam i doczekać niedzieli się nie mogę żeby @ nie przyszła i żeby test zrobić i pewnie rano zrobię a ona jak na złość przyjdzie popołudniu[emoji23]

reklama
[emoji23][emoji23] ja mam ten plus że jak miesiączka przychodzi to rano jak wstaje to już jest. Zdarza się że dostanę późnym wieczorem ale to bardzo zadko się zdarza.

Ja za Ciebie też trzymam kciuki i mam nadzieję że w końcu ci się udało. Już tyle lat czekasz na szkraba że zasługujesz w końcu na zdrowa ciążę.
Mam tak samo jak Ty. @ przychodzi zazwyczaj rano, tylko kilka razy zdarzyło się, że wieczorem [emoji6]

Fajnie, że masz takie podejście, że poczekasz i zobaczysz co będzie. Ja nadal trzymam kciuki żeby @ nie przyszła do Ciebie przez długi czas [emoji110]

A jak reszta dziewczyn testujących dziś? Taki wysyp testów miał być w środę, a tu na razie cicho sza [emoji6]

No wczoraj miałam moment załamania i doszlam do wniosku że tym razem też się nie uda i że rezygnuje bo skoro tyle lat się nie udało to z jakiej racji teraz ma się udac ale dziś powróciłam do mysli ok zaczekam jeszcze te kilka dni i zobaczę co wyjdzie

Mam tak samo jak Ty. @ przychodzi zazwyczaj rano, tylko kilka razy zdarzyło się, że wieczorem [emoji6]

Fajnie, że masz takie podejście, że poczekasz i zobaczysz co będzie. Ja nadal trzymam kciuki żeby @ nie przyszła do Ciebie przez długi czas [emoji110]
Kochana nie wiem skąd biorę ta cierpliwość. Ale z jednej strony chciałabym aby się coś działo bo bynajmniej gin się mną zajmie i może ten Polak mi pomoże.

Najlepsze będzie to jak pojadę do gin powiem mu że mam problem z zajściem w ciążę ze okres mi się zatrzymał testy negatywne A on zrobi USG i powie jak ma Pani problem z zajściem w ciążę jak pani jest w ciazy[emoji23][emoji23]

Kochana nie wiem skąd biorę ta cierpliwość. Ale z jednej strony chciałabym aby się coś działo bo bynajmniej gin się mną zajmie i może ten Polak mi pomoże.

Najlepsze będzie to jak pojadę do gin powiem mu że mam problem z zajściem w ciążę ze okres mi się zatrzymał testy negatywne A on zrobi USG i powie jak ma Pani problem z zajściem w ciążę jak pani jest w ciazy[emoji23][emoji23]
Haha no byłoby śmiesznie jakbyś tak mu powiedziała, a on by dzidzię zobaczył [emoji16] życzę Ci takiego rozwiązania [emoji6]

No wczoraj miałam moment załamania i doszlam do wniosku że tym razem też się nie uda i że rezygnuje bo skoro tyle lat się nie udało to z jakiej racji teraz ma się udac ale dziś powróciłam do mysli ok zaczekam jeszcze te kilka dni i zobaczę co wyjdzie
Kochana nie trać nadziei. Nie wolno jej tracić. Sama mi to pisałaś miesiąc temu jak ja się podlamalam.

Będzie dobrze zobaczysz.

A jeśli się nie uda to proszę Cię przetrwaj ten zabieg i może wtedy się uda. Wiem że się boisz.

Haha no byłoby śmiesznie jakbyś tak mu powiedziała, a on by dzidzię zobaczył [emoji16] życzę Ci takiego rozwiązania [emoji6]
Jak ja sobie o tym myślę to się sama z siebie śmieje. Ale mimo wszystko wejdę do gabinetu i mu tak powiem. Z resztą brak okresu nie wiąże się tylko z ciaza[emoji23][emoji23]

Jak ja sobie o tym myślę to się sama z siebie śmieje. Ale mimo wszystko wejdę do gabinetu i mu tak powiem. Z resztą brak okresu nie wiąże się tylko z ciaza[emoji23][emoji23]
A w ogóle jak się czujesz? masz jakieś wczesne objawy ciążowe? Mdłości czy coś? Dzieje się coś? [emoji16] Wcześniej miałaś parę innych objawów niż podczas dotychczasowych cykli

reklama
A w ogóle jak się czujesz? masz jakieś wczesne objawy ciążowe? Mdłości czy coś? Dzieje się coś? [emoji16] Wcześniej miałaś parę innych objawów niż podczas dotychczasowych cykli
Tak jajniki mnie pobolewaja i wczoraj w pod brzuszu na środku co jakiś czas klulo mnie w dole brzucha o prawa pierś bolała.

Apetytu nie mam ( ale to pewnie przez upaly) dużo wody pije.

Do góry