reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja w pierwszej i drugiej ciąży testowałam 39-40dc, ale właśnie dlatego, ze miałam jednak więcej luzu wtedy. Teraz tego luzu nie mam i mimo ze dzisiaj mam 27dc to mocno korci mnie kupić test i spróbować[emoji85]
A Ciebie podziwiam za cierpliwość i życzę Ci żebyś na 40tygodni miała spokój z @[emoji16]
No jeśli u mnie nie nadejdzie @ To w środę w dniu testowania to będę miała właśnie 39dc i robię test o czułości 25 bo taki mam w domu. Mam nadzieję że jeśli ma coś być to już pokaże ale nie ma reguły.

O ile dobrze pamiętam, to przed testem ciągle myślałam że @ przyszła, wiecznie mokro, taki bardziej owu był śluz.

@młoda1994 jak z mężem, to nie wiem czy dożyję jakichkolwiek wakacji, jestem wciąż stanu wolnego;) i na ten moment nie wiem czy chciałabym to zmienić. Już się kilka razy sparzyłam i póki co mam serdecznie dość facetów
Wakacje też można sobie zrobić samej z dzidziusiem. Takie wakacje czasami są lepsze niż z facetem.

Napewno wszystko się ułoży teraz najważniejsze aby donosic dziecko do terminu porodu i urodzić zdrowego szkraba. I abyś Ty się w miarę dobrze czuła do porodu mimo upałów. U nas w DE dzisiaj prawie 30stopni w cieniu.

Tydzień do @ A mnie jeszcze sutki nie swędzą najgorsze jest to, że mam straszne wzdęcia.

My z mężem w tym roku mamy kilka wyjazdów w wakacje ale to tak czy siak związane z pracą. Trochę do Niemiec, trochę po Polsce. Na same Vape konwenty. :)

IMG_2543.JPG

U nas tak to wyglada. Masakra. Dobrze ze w pociągu jest klimatyzacja

My z mężem na przełomie roku 2017/2018 mieliśmy tak, ze jakieś 7-8 miesiecy gościu zjeżdżał do domu na 3-4 dni akurat na mój okres[emoji27]

O kurde, mój m tez miał możliwość przyjechać na ten tydzień ale doszliśmy do wniosku ze bez sensu bo okres.. to dopiero na ten weekend będzie wiec już powinnam być po

U mnie pokazuje 30 stopni.. strasznie ciepło. W pracy nie mam klimatyzacji za to wiatraki chodzą, zawsze mnie gardło boli po wiatrakach w pracy :oo:

reklama
Do góry