reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@MisiaJasia.. szkoda bo lubiałam cie czytać. Mam nadzieję ze wrócisz do nas.
@RoseGold uśmiałam się z twojego ubioru..od razu inaczej poniedziałek ci się zaczął. :D

Trzymam kciuki za ten tydzień i testujące dziewczyny. Czuje że będzie fajny wysyp II czerwcowych ❤

Co do upałów to też nie należę do lubiących takie ciepło, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest chłodniej, mam.wiecej werwy do pracy. A jak jest tak gorąco to opadam całkowicie z sił. Upał może być jedynie na wczasach jak jestem nad naszym polskim morzem.

Urlop tuż tuż A ja jeszcze nic nie mam zaplanowane, aż dziwne. Musze wziąć dupke w kroki i zacząć coś ogarniać.
A wy już macie zaplanowane urlopy?? :) ☀️

reklama
Ja też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczysty:(

Ja tak samo, zupełnie bez koloru. Przeczytałam chyba wszystkie możliwe informacje na ten temat i wszędzie napisane jest, ze śluz bez koloru świadczy o dniach płodnych. Nie rozumiem tego. Niby jest możliwość przesunięcia owulacji, ale nie pasuje mi to jakos.

Do góry