reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Hahah to dobrze, że nie jestem z tym samaJa miałam 5 został mi 1. Nie przejmuj się też mam paranoje
Dzisiaj 22dc, czuję jakbym miała jajko w brzuchu, ciągnie mnie trochę. I dużo śluzu, takiego mlecznego.
adzik
Ja też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczystyHahah to dobrze, że nie jestem z tym sama
Dzisiaj 22dc, czuję jakbym miała jajko w brzuchu, ciągnie mnie trochę. I dużo śluzu, takiego mlecznego.
Mayred91
U mnie 18dc ale od przyszłej niedzieli czyli 24dc zacznę powoli testować
Hahah to dobrze, że nie jestem z tym sama
fiddlee
Generalnie gdzie nie czytałam to nie ma reguły na to jaki konkretnie ma być śluz ciążowy. Sam fakt, że jest to dużo, a zazwyczaj przed @ była susza świadczy już dobrzeJa też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczysty
U
użytkownik 176
Gość
Czekam na dobre wieści od Was, mam nadzieję, że wszystkie testujące pochwalą się 2 kreseczkami [emoji6] ostatnio ładny urodzaj jest, oby każdą z Was obdażyło[emoji4]
Betii35
@MisiaJasia.. szkoda bo lubiałam cie czytać. Mam nadzieję ze wrócisz do nas.
@RoseGold uśmiałam się z twojego ubioru..od razu inaczej poniedziałek ci się zaczął.
Trzymam kciuki za ten tydzień i testujące dziewczyny. Czuje że będzie fajny wysyp II czerwcowych ❤
Co do upałów to też nie należę do lubiących takie ciepło, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest chłodniej, mam.wiecej werwy do pracy. A jak jest tak gorąco to opadam całkowicie z sił. Upał może być jedynie na wczasach jak jestem nad naszym polskim morzem.
@RoseGold uśmiałam się z twojego ubioru..od razu inaczej poniedziałek ci się zaczął.
Trzymam kciuki za ten tydzień i testujące dziewczyny. Czuje że będzie fajny wysyp II czerwcowych ❤
Co do upałów to też nie należę do lubiących takie ciepło, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest chłodniej, mam.wiecej werwy do pracy. A jak jest tak gorąco to opadam całkowicie z sił. Upał może być jedynie na wczasach jak jestem nad naszym polskim morzem.
U
użytkownik 176
Gość
Dokładnie tak jest, śluz bywa różny, ale duża ilość przed terminem @ dobrze wróży [emoji846]
Generalnie gdzie nie czytałam to nie ma reguły na to jaki konkretnie ma być śluz ciążowy. Sam fakt, że jest to dużo, a zazwyczaj przed @ była susza świadczy już dobrze
reklama
Ja też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczysty
Ja tak samo, zupełnie bez koloru. Przeczytałam chyba wszystkie możliwe informacje na ten temat i wszędzie napisane jest, ze śluz bez koloru świadczy o dniach płodnych. Nie rozumiem tego. Niby jest możliwość przesunięcia owulacji, ale nie pasuje mi to jakos.
Podziel się: