reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@Ritka89 @Maminek31 jeszcze raz gratuluję dziewczyny :) piękny macie dziś dzień dziecka :D

Jeśli chodzi o rzucone pytania to aż mi się przykro zrobiło, bo doszło do mnie, ze w sumie nie wiem, jakie mam hobby (poza piciem, bo wstyd się do tego przyznawać[emoji23]). To nie tak, ze nic mnie w życiu nie cieszy, ale dzieci i uczelnia pochłaniają mnie w takim stopniu, że nie mam za dużo czasu na inne rozrywki.
I myślę, ze właśnie mój przyszły zawód (budownictwo) jest moim hobby w pewnym sensie. Daleko mi do orła na uczelni, ale mimo wszystko to bardzo lubię :p mój mąż pracuje w branży i ma w robocie takie widoki, zazdroszczę mu tego :D może nie na takiej wysokości, jak na zdjęciu (zdjęcie jest zrobione przez mojego męża), ale od dołu chętnie bym się tym zajęła[emoji846]

Poza tym od dziecka kocham motoryzację. Jak byłam małą dziewczynką, to nie bawiłam się lalkami, miałam cały worek swoich resoraczków :D jeździmy z mężem na zloty, wyścigi. Sami się nie ścigamy, ale i tak kocham swój samochód, mogłabym w nim mieszkać, cały czas robić mu zdjęcia hahah[emoji85] mój instagram to głównie zdjęcia samochodu i filmiki z trasy, dzieci są rzadkością[emoji23] ot taki bzik.
IMG_2508.JPG

Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks:) owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl:)
Temat na rozluźnienie dwa do wyboru bo nie mogłam się zdecydować :)
1. Jakie macie hobby, zainteresowania co lubicie robić w wolnych chwilach?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo:) co wy na to?

Cudne psiaki[emoji7] od razu widać po oczach, ze bardzo mądre

Poza tym dzień dobry wszystkim. Cieszę się, ze dla niektórych z nas ten dzień jest jeszcze lepszy :D
Dziś dzień dziecka, bilety kolejowe za 1zl dla dzieci, zaczęłam kombinować, żeby z dziećmi się gdzieś przejechać (od dawna płaczą, ze chcą się przejechać pociągiem). Za cel obrałam Świnoujście, ale mąż mi to z różnych względów wyperswadował. Stanęło chyba na tym, ze pojedziemy do Świnoujścia, ale samochodem.

Z rzeczy mniej przyjemnych obudził mnie budzik męża o 5:30[emoji33] i dzwonił chyba z 20 razy. Z mężem przez sen zero kontaktu, ja samsungow nie ogarniam, wiec nie umiałam budzika sama wyłączyć i ostatecznie wstałam o 6. W weekend[emoji27]

P. S. Wpadek w życiu tyle miałam, ze nawet nie wiedziałabym co wybrać. Jak przypomnę sobie coś super, to napiszę :p

reklama
Do góry