Dziewczyny, co do pytań o zainteresowania, o to co robimy... Kiedyś chciałam zostać policjantką, a dokładnie przewodnikiem psa tropiącego, chodziłam nawet do mundurowego policyjnego liceum, potem jakoś odeszłam od tego pomysłu. Przyszedł moment w życiu, że zaczęłam regularnie przybierać na wadze, to postanowiłam uczyć się na dietetyka, żeby rozwiązać swoje problemy wagowe i zdrowotne poniekąd też. Co ciekawe, nie rozpisałam dla siebie później ani jednej diety! [emoji16]
Obecnie pracuję jako doradca perfumeryjno- kosmetyczny w drogerii i bardzo lubię swoją pracę, ponieważ uwielbiam kontakt z ludźmi oraz lubię być na bieżąco z nowościami kosmetycznymi. Praca z klientem przynosi wiele śmiesznych sytuacji, ale dla mnie najbardziej zapamiętaną jest to, jak laska przyszła u nas wydrukować sobie zdjęcia z telefonu i nie wiedziała, że na ekranie maszyny foto odpala się cala galeria i takim sposobem kilka osób z kolejki za nią zobaczyło nagie zdjęcia jej faceta [emoji23] maszyna akurat wtedy się zacięła i nie szło nic z tym zrobić, spanikowana wołała mnie przez pół sklepu jednocześnie zasłaniając ekran czapką(która 2 razy z nerwów wypadła jej z ręki), a ja w duszy pękałam że śmiechu, chociaż z pełną powagą zresetowałam maszynę [emoji16]
Z rzeczy mniej kobiecych, to bardzo lubię łowić ryby [emoji4] silikonowanie nowo wstawianej kabiny prysznicowej w mieszkaniu, kiedy mąż spał z gorączką, czy np. wymiana uszczelki w lodówce nie są dla mnie żadnym problemem [emoji846]