reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
RoseGold właśnie w poznaniu coś czytałam że można się przejechać nad morze z dziećmi i spowrotem właśnie na dzień dziecka.
Ja idę z młodym do pepcko potem na lody i płac zabaw.

Ja idę do gina we wtorek prywatnie na 13.30 więc z pracy wychodzę o 11.30 ale biorę to z nadgodzin za wycieczki. Ciekawe co mi powie. I czy będzie wszystko ok. Akurat następna wizyta na prenatalne.

Katprat już 19tc matko ale czas leci

A co do pytania o zainteresowania to ja uwielbiam majsterkować, wszyscy byli w szoku, gdy na urodziny kilka lat temu zażyczyłam sobie wiertarko wkrętarkę i zestaw wierteł [emoji23] oczywiście to dostałam i było to spełnienie marzeń [emoji16] w naszym domu duzo zrobiłam sama lub z mężem, szafki wszystkie skręcaliśmy i wieszaliśmy sami- skrecanie mebli to zdecydowanie mój świat [emoji7] bardzo lubię jazdę samochodem i cały motoryzacyjny świat. Generalnie nie straszne mi żadne "męskie zajęcia" tylko za prąd się nie zabieram [emoji16]
Jeśli chodzi o wpadki to nie przypominam sobie na ten moment żadnej takiej spektakularnej, ale wpadek na pewno było sporo [emoji16]

RoseGold właśnie w poznaniu coś czytałam że można się przejechać nad morze z dziećmi i spowrotem właśnie na dzień dziecka.
Ja idę z młodym do pepcko potem na lody i płac zabaw.

Ja idę do gina we wtorek prywatnie na 13.30 więc z pracy wychodzę o 11.30 ale biorę to z nadgodzin za wycieczki. Ciekawe co mi powie. I czy będzie wszystko ok. Akurat następna wizyta na prenatalne.

Katprat już 19tc matko ale czas leci

Ja z kolei myślałam w drugą stronę, żeby od nas (czyli prawie znad morza :p ) pojechać do Poznania, ale zrezygnowałam, bo są słabe połączenia. Podróż trwa jakieś 5h, w Poznaniu bylibyśmy po 13, a ostatni powrotny pociąg o 16, wiec totalnie bez sensu. Trochę nad wyrost się pochwalili tym, że z Poznania mozna nad morze :/

A co do pytania o zainteresowania to ja uwielbiam majsterkować, wszyscy byli w szoku, gdy na urodziny kilka lat temu zażyczyłam sobie wiertarko wkrętarkę i zestaw wierteł [emoji23] oczywiście to dostałam i było to spełnienie marzeń [emoji16] w naszym domu duzo zrobiłam sama lub z mężem, szafki wszystkie skręcaliśmy i wieszaliśmy sami- skrecanie mebli to zdecydowanie mój świat [emoji7] bardzo lubię jazdę samochodem i cały motoryzacyjny świat. Generalnie nie straszne mi żadne "męskie zajęcia" tylko za prąd się nie zabieram [emoji16]
Jeśli chodzi o wpadki to nie przypominam sobie na ten moment żadnej takiej spektakularnej, ale wpadek na pewno było sporo [emoji16]

W sumie podobne te nasze zainteresowania[emoji85]

Oj tak, czas leci jak szalony, a jeszcze niedawno miałam problem wyczekać 2 tygodnie do terminu @ żeby testować:)

Z innej beczki, hormony robią mi sieczkę z mózgu... Moi rodzice pojechali na lotnisko, wrócą za tydzień a ja ryczę bo jestem sama, bo się martwię o nich, bo... No 150 różnych powodów, a przecież nic mi nie będzie. Już z tego wszystkiego brzuch mnie boli

Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze. Rozumiem stres związany z lotem, jak mój mąż lata to tez jestem zestresowana, ale wiesz, wdech wydech i nie ma powodu do zmartwień :D

reklama
Oj tak, czas leci jak szalony, a jeszcze niedawno miałam problem wyczekać 2 tygodnie do terminu @ żeby testować:)

Z innej beczki, hormony robią mi sieczkę z mózgu... Moi rodzice pojechali na lotnisko, wrócą za tydzień a ja ryczę bo jestem sama, bo się martwię o nich, bo... No 150 różnych powodów, a przecież nic mi nie będzie. Już z tego wszystkiego brzuch mnie boli
Będzie dobrze nie martw się. Ale ja też ostatnio mniewam takie skoki nastroju. Straszne to jest.
Ja z kolei myślałam w drugą stronę, żeby od nas (czyli prawie znad morza [emoji14] ) pojechać do Poznania, ale zrezygnowałam, bo są słabe połączenia. Podróż trwa jakieś 5h, w Poznaniu bylibyśmy po 13, a ostatni powrotny pociąg o 16, wiec totalnie bez sensu. Trochę nad wyrost się pochwalili tym, że z Poznania mozna nad morze :/
O kurde faktycznie bez sensu. Nic nie zobaczycie przez niecałe 3 godziny.

Do góry