reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej zrobiłam test ale niehlujnie bo nie mam tu warunków i najpierw zamoczylam w moczu a Później stwierdziłam że źle to robię i nasiusialam na okienko, i po sekundzie dosłownie, taki. Wynik ale ja w to nie wierzę chyba źle zrobiłam nie mam drugiego żeby potwierdzić.... Zobacz załącznik 979620
Ale piękne dwie kreski! Gratulacje! [emoji3590]
Dobre wiadomości na weekend lecą [emoji16]

Kurcze już młoda mi pomogła obliczyć że mam 4tc
Nie denerwuj się :) Wszystko będzie dobrze :) Zadzwoń do lekarza, powiedz co i jak i umów się na wizytę. Bez stresu :*

Kurczę dziewczyny, mi to pazury po inofolicu to rosną w zastraszającym tempie, teraz ta przeprowadzka\ itp i nie miałam czasu iść zrobić, a lubię mieć je w ładzie, nie koniecznie długie :) Ale mnie tak zmobilizowałyście, że udało mi się na jutro rano umówić do mojej dziewuszki :D

A co do paznokci to mi po ślubie wyszło uczulenie na hybrydy, więc nie ma opcji na takie piekne [emoji53] ale na szczęście są zwykłe lakiery, które też długo trzymaja, [emoji846]

reklama
Do góry