reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej zrobiłam test ale niehlujnie bo nie mam tu warunków i najpierw zamoczylam w moczu a Później stwierdziłam że źle to robię i nasiusialam na okienko, i po sekundzie dosłownie, taki. Wynik ale ja w to nie wierzę chyba źle zrobiłam nie mam drugiego żeby potwierdzić.... Zobacz załącznik 979620
Ale piękne dwie kreski! Gratulacje! [emoji3590]
Dobre wiadomości na weekend lecą [emoji16]

Kurcze już młoda mi pomogła obliczyć że mam 4tc
Nie denerwuj się :) Wszystko będzie dobrze :) Zadzwoń do lekarza, powiedz co i jak i umów się na wizytę. Bez stresu :*

Kurczę dziewczyny, mi to pazury po inofolicu to rosną w zastraszającym tempie, teraz ta przeprowadzka\ itp i nie miałam czasu iść zrobić, a lubię mieć je w ładzie, nie koniecznie długie :) Ale mnie tak zmobilizowałyście, że udało mi się na jutro rano umówić do mojej dziewuszki :D

A co do paznokci to mi po ślubie wyszło uczulenie na hybrydy, więc nie ma opcji na takie piekne [emoji53] ale na szczęście są zwykłe lakiery, które też długo trzymaja, [emoji846]

reklama
Do góry