reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja pokój, w którym było właśnie takie wszystko po roku uporządkowałam, bo teraz dziecięcy pokój tam szykujemy. Inaczej nadal byłaby graciarnia [emoji23]
Hej Dziewczyny dzień mi leci jak oszalały a id jutra zaczynam maraton nocek niestety ehhh.

W nocy znów miałam różowe na wkladce i od tamtej pory cisza. Po maratonie nocek pójdę do gina tak za 1,5 tyg. Chyba że @ się pojawi.

Hehe z tym pakowaniem to rozumiem. Ja mam pokój który czeka na remont, obecnie nie używany i mam tam niezła graciarnie :-/ wszystko co niepotrzebne tam daje. A w piwnicach niewiem kiedy porządek zrobie

Ja pokój, w którym było właśnie takie wszystko po roku uporządkowałam, bo teraz dziecięcy pokój tam szykujemy. Inaczej nadal byłaby graciarnia [emoji23]
Jest motywacja to i sprzątanie nie straszne. :)
Byłam dzisiaj w sklepiku wsiowym... Pani za kasą ma chyba ze 120 lat, mam wrażenie, że wróciłam do czasów dzieciństwa.. :D Przyjemnie tu, jednak w końcu się mnie na prawku doczekają :D

Jestem uziemiona w chałupie przez jakieś półtora tyg dopóki psy się nie przyzwyczają :)

Jest motywacja to i sprzątanie nie straszne. :)
Byłam dzisiaj w sklepiku wsiowym... Pani za kasą ma chyba ze 120 lat, mam wrażenie, że wróciłam do czasów dzieciństwa.. :D Przyjemnie tu, jednak w końcu się mnie na prawku doczekają :D

Jestem uziemiona w chałupie przez jakieś półtora tyg dopóki psy się nie przyzwyczają :)
Wiekowa niczym dąb Bartek :-)

Ale ja lubię takie klimaty, szczególnie sielskie anielskie wiejskie :-)

@MisiaJasia przykro mi.. przynajmniej ten czas wakacji dasz na wstrzymanie i doładowanie sie psychicznie i fizycznie ze wszystkim.
@MartaSx uważam że z tą matką trzeba porozmawiać bo dziecko marnuje i jego zachowanie ewidentnie jest do zgłoszenia. Ręce sie zaciśkają w kieszeni jak takie coś się widzi..
Trzymam kciuki za testujące
Ja od wczoraj mam ciche dni z mężem.. przez te jego popoludniowki A moje dni płodne i mijanie sie doprowadziło do kłótni. A ja tak nie lubie takich dni, tanich chwil, odechciewa się wszystkiego...jestem choleryczka,.wszystko musi być po mojemu, czasem lepiej się ugryźć w język niż to wszystko warte..

My wszystko pchamy do piwnicy, jeszcze trochę i nogi tam nie postawię.. Ale to chyba u każdego takie uroki piwnic.

@MisiaJasia przykro mi.. przynajmniej ten czas wakacji dasz na wstrzymanie i doładowanie sie psychicznie i fizycznie ze wszystkim.
@MartaSx uważam że z tą matką trzeba porozmawiać bo dziecko marnuje i jego zachowanie ewidentnie jest do zgłoszenia. Ręce sie zaciśkają w kieszeni jak takie coś się widzi..
Trzymam kciuki za testujące
Ja od wczoraj mam ciche dni z mężem.. przez te jego popoludniowki A moje dni płodne i mijanie sie doprowadziło do kłótni. A ja tak nie lubie takich dni, tanich chwil, odechciewa się wszystkiego...jestem choleryczka,.wszystko musi być po mojemu, czasem lepiej się ugryźć w język niż to wszystko warte..
Witaj w klubie.. ja tez uparta i chce po mojemu.. przez co z J. sie czesto klocimy.. teraz mamy sielanke ale on dosyc mocno igra z ogniem.. wiec pewnie niebawet cos sie wykluje znowu [emoji23] i znow bedzie jazda [emoji23]

Witaj w klubie.. ja tez uparta i chce po mojemu.. przez co z J. sie czesto klocimy.. teraz mamy sielanke ale on dosyc mocno igra z ogniem.. wiec pewnie niebawet cos sie wykluje znowu [emoji23] i znow bedzie jazda [emoji23]
Mój to taki jakiś strasznie spokojny, już przywykłam ale jak każda kobieta zawsze znajdę sobie pretekst do tzw. przypierdolki :D

reklama
Do góry