reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Więc może warto zatestowac alboodczekac jeszcze 2 dni może się rozkręci samo a może wszystko ucichnie i będziesz dalej kiełkować :)
Ale okresu u mnie brak.. plamienie standardowo bylo.. wczoraj przestalo.. dzis rano niby rozowilo teraz czysto.. glupieje w polaczeniu z samopoczuciem ogolnym.. gdzie kreci.mi sie w glowie.. ciemno przed oczami robi.. i rano jeszcze niedobrze mi bylo.. ehh..

reklama
Ja jestem taki niecierpliwiec, że pewnie już dawno bym zrobiła test. Ja podziwiam Was, że tak cierpliwie to odkładacie [emoji846]

Ja to zazdroszczę jak u kogoś test wychodzi np 4 czy 3 dni przed terminem @ :p Mój organizm jest książkowy :/ Jak mówią, że zagnieżdżenie może być do 12dni po owulacji to on obiera sobie najdalszy możliwy termin :D:D:D:D

Dokładnie. Przynajmniej nie będziesz się zastanawiała cały czas i będzie jasna sytuacja [emoji6]
Tak.. tak samo jak w drugiej ciazy gdzie tydzien po terminie @ testy negatywne.. beta negatywna a na usg nicosc.. a po 3 tygodniach jak poszlam po leki na wywolanie miesiaczki "no to jest pani w ciazy 6t4d" a bylam 9t4d [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja w tym cyklu nie czuje nic... Ani piersi ani brzucha kompeltnie nic. Wieczorem padam po 20 spac Czyli tez standard. Czekam na okres

Do góry