reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny jutro o 20.00 przyjeżdżają po nasze rzeczy do przeprowadzki, a ja nie spakowałam nic! Byłam dzisiaj załatwiać na mieście kilka spraw i od powrotu mam taki ból głowy, że myśleć się nie chce. Jutro od rana mam zapierniczanie.

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale czytam Was codziennie. Ostatnia @ była 3 maja. Przyszła w 23 dc gdzie zawsze @ miałam co 28 dni. Bardzo mnie to zestresowalo i postanowiłam wrzucić na luz.....
I wiecie co mam wrażenie, a nawet jestem pewna że tym razem się udało!
Czuje jajniki, do tego chce mi się ciągle spać (w pierwszej ciąży pierwszy trymestr prawie cały przespałam) i do tego dziś pojawila się u mnie biała wydzielona jak w pierwszej ciąży.

Obym tylko się nie mylila!
Trzymam kciuki też i za Was!

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale czytam Was codziennie. Ostatnia @ była 3 maja. Przyszła w 23 dc gdzie zawsze @ miałam co 28 dni. Bardzo mnie to zestresowalo i postanowiłam wrzucić na luz.....
I wiecie co mam wrażenie, a nawet jestem pewna że tym razem się udało!
Czuje jajniki, do tego chce mi się ciągle spać (w pierwszej ciąży pierwszy trymestr prawie cały przespałam) i do tego dziś pojawila się u mnie biała wydzielona jak w pierwszej ciąży.

Obym tylko się nie mylila!
Trzymam kciuki też i za Was!
3mam kciuki ale jesteś tak pewna że ja już też jestem pewna [emoji23]

Wszystkie znaki na niebie na to wskazują ;-)
Byłam u gin w 19dc i stwierdziła że owu była.
Podała mi jaki kwas foliowy brać że ma on jakiś tam składnik który dobrze wpływa na płodność. Potem poszukam nazwy to Wam podam.
A wiecie co jest najsmieszniejsze- boję się zatestowac :p
3mam kciuki ale jesteś tak pewna że ja już też jestem pewna [emoji23]

reklama
Do góry