reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Misia Jasia ja sama właśnie niewiem jak to traktować [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Chodzi mi o to czy jeśli pójdę do lekarza po 5 tyg od odstawienia że jeszcze nie dostałam i po coś na wywołanie to uważacie że będzie to histeria?
Nie histeria. Lekarz powinien wszystko objaśnić i rozwiać wątpliwości. Myślę, że to normalne, że chcesz takie rzeczy wiedzieć i zależy Ci, żeby ten okres już był, jeżeli się okaże, że tej owulacji jeszcze nie było.

reklama
Właśnie o to mi chodzi ze nawet jak wystąpiła jakąś spontaniczna owu to tak jak piszesz nawet niewiem jak to wyliczyć.
To myślisz że przed samą wizyta zrobić jeszcze kolejny test?
Myślę, że tak. Lekarz może o to zapytać i przynajmniej Cię nie zaskoczy takim pytaniem [emoji6]

Nie histeria. Lekarz powinien wszystko objaśnić i rozwiać wątpliwości. Myślę, że to normalne, że chcesz takie rzeczy wiedzieć i zależy Ci, żeby ten okres już był, jeżeli się okaże, że tej owulacji jeszcze nie było.
Dzięki :-)

No właśnie chcąc [emoji64] każdy dzień jest dla mnie na wagę złota [emoji4]

Trzeba walczyć i dopytywać, jeżeli czegoś się nie jest pewnym, najwyżej lekarz powie, że jeszcze trzeba czekać. Nie ma głupich pytań [emoji6]
Dziękuję, ja wiem ze może trochę swiruje ale ten czas bez normalnych cykli wydaje mi się zmarnowany a tak bardzo chce żeby wyszło [emoji4]

Ale będzie niespodzianka jak zaskoczyłaś zaraz po odstawieniu anty. Koniecznie daj znać jak zdecydujesz się zrobić test lub betę.
Dziękuję, ja wiem ze może trochę swiruje ale ten czas bez normalnych cykli wydaje mi się zmarnowany a tak bardzo chce żeby wyszło [emoji4]

Ehh.. ide spac dziewczyny.. mam koszmarnego doła.. dla mnie to finish tego tematu.. [emoji22] J. nie potrafimy rozmawiac.. okres sie zbliza bez wątpienia.. to by było na tyle.. [emoji22]
Dobrej nocy wszystkim..

Ja też mam koszmarnego doła... Dziewczyny z 2 forum powiedziały że mam się lepiej wstrzymać ze staraniami. A akurat dziś zaczął mi się pojawiać sluz plodny... Boże... [emoji25][emoji25][emoji25]

reklama
Zmienia mi sie kolor sluzu na taki przybrudzonu różowawy.. zblizaja sie plamienia przed @.. okres tuz tuz..

Kurczę, przykro mi[emoji22]

Ja też mam koszmarnego doła... Dziewczyny z 2 forum powiedziały że mam się lepiej wstrzymać ze staraniami. A akurat dziś zaczął mi się pojawiać sluz plodny... Boże... [emoji25][emoji25][emoji25]

A kiedy masz wizytę u ginekologa, żeby powiedział co dalej?

Do góry