reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Haha no właśnie do terminu @ nie wytrzymałam. Miałam z resztą założone, że spróbuję 3 dni przed. Pamiętam jak dziś jak mi nie wyszło, miałam doła, czułam @, ale na szczęście Wy mnie pocieszałyście [emoji3059] a na drugi dzień bach dwie krechy [emoji16]

Dobra, wstaje i się ogarniam, muszę jechać na tą krew i mieć to za sobą [emoji24] w co ja się wpakowałam... [emoji24]
Zimno, pada i do dupy jest. Ja nie śpię od 2 w nocy. Wykończe się brzuch mi przeszkadza, nie mogę spać. Mała się wierci bolą mnie plecy [emoji24]

Czyje się jak kupa

reklama
Haha no właśnie do terminu @ nie wytrzymałam. Miałam z resztą założone, że spróbuję 3 dni przed. Pamiętam jak dziś jak mi nie wyszło, miałam doła, czułam @, ale na szczęście Wy mnie pocieszałyście [emoji3059] a na drugi dzień bach dwie krechy [emoji16]

Dobra, wstaje i się ogarniam, muszę jechać na tą krew i mieć to za sobą [emoji24] w co ja się wpakowałam... [emoji24]
Dasz radę, lepiej robić krew na bieżąco, niż później obudzić się z hemoglobiną 7 [emoji14]

Witam :)
Co do objawów to ja co miesiąc jakieś mam:p nawet częte sikanie:-D
Teraz to tak jakoś dziwne uczucie w podbrzuszau jakbym zaraz miałam dostać okres.

Dasz radę, lepiej robić krew na bieżąco, niż później obudzić się z hemoglobiną 7 [emoji14]
Właśnie tak jak ja. Narazie odstawilam tardyferon robiłam żelazo wyszło mi 70 a nprma od 50 do 100 ale zrobię jeszcze krew i kóz z plus glukoze 75g i zobaczę jak wyjdą.

Pokaz te syropy co kupiłaś?

Często gdzieś słyszę że wiara pije kawę z olejem kokosowym. Jakoś to do mnie nie przemawia. Ale syrop czemu nie

Ja już czekam u dentysty [emoji16]

U mnie częstego siusiania nie biorę za objaw bo ja całe życie non stop siusiam [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

W 1szej ciąży to dużo spałam, mój m zauważył ja nie bo raz ze po długim czasie starań nie Wierzyłam że mogło się udać, a dwa że robiłam wtedy wgl na nocki i uznałam że to przemęczenie a zimą itp. Każdy "objaw" umiem sobie wytłumaczyć "za" i "przeciw" :-)

Witam :)
Co do objawów to ja co miesiąc jakieś mam:p nawet częte sikanie:-D
Teraz to tak jakoś dziwne uczucie w podbrzuszau jakby zaraz miałam dostać okres.
Bo organizm jest wredny ogólnie. Te same objawy, które mamy na początku ciąży, możemy mieć też przed okresem. Ja nawet jak nie doszukuję się ciąży, to przed okresem bardzo bolą mnie piersi, czesto latam do WC, mam mdłości itd dlatego generalnie staram się podchodzić do jakichkolwiek objawów z przymrużeniem oka, ale wiadomo jak jest[emoji85]

Właśnie tak jak ja. Narazie odstawilam tardyferon robiłam żelazo wyszło mi 70 a nprma od 50 do 100 ale zrobię jeszcze krew i kóz z plus glukoze 75g i zobaczę jak wyjdą.

Pokaz te syropy co kupiłaś?

Często gdzieś słyszę że wiara pije kawę z olejem kokosowym. Jakoś to do mnie nie przemawia. Ale syrop czemu nie
Tym z*ebanym telefonem ciężko mi proste zdjęcie zrobić bo reaguje z opóźnieniem na kliknięcie[emoji23] ale widać jak to wygląda
20190910_085350.jpeg

reklama
Do góry