Olineekg
Fanka BB :)
Ja dostalam skierowanie na badanie moczu i z krwi te: morfologia, glukoza, tsh, hcv, vdrl, toksoplazmoza i różyczka. Dodatkowo zrobię jeszcze grupę krwi i żelazo [emoji6] jutro idę, wyczuwam niezły zjazd jak mi tyle krwi zabiorą [emoji23]Czaderskie! [emoji7]Ja właśnie teraz tak zaczęłam się zastanawiać jak to logistycznie rozegrać. Na dół na pewno chcę baby hug, a co do góry Olineekg zburzyła moje plany tym pięknym łóżeczkiem [emoji23] no bo na bank łóżeczko normalne kupujemy, tylko, że na początek na pewno dziecko będzie spało z nami w sypialni, ale wtedy nie miałoby łóżeczka w swoim pokoiku. I teraz wpadlam na pomysł, że może normalne łóżeczko do pokoiku, a coś takiego jak Olineekg kupiła do sypialni [emoji848]
To badania mniej więcej mamy te same [emoji39] wszystkie które trzeba wykonać na początku [emoji6] ze mnie już się śmieją te babki tam bo od miesiąca przychodzę raz w tygodniu na badania [emoji39] a wcześniej jeszcze na betę chodziłam haha, nie wiem czemu nie daje mi wszystkiego razem tylko tak po trochu [emoji3]