reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Super, prosimy foto [emoji3590]
Ja już niemige się doczekać takich zakupów [emoji16][emoji3059]

W zasadzie to mini łóżeczko-dostawkę :)
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :)
IMG_0795.JPG
IMG_0796.JPG

reklama
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :) Zobacz załącznik 1020234Zobacz załącznik 1020236
Jaka to firma nie wiesz? Fajna i malutka sama bym taka chciała bo chce łóżeczko/dostawke do sypialni i na dół albo kosz Mojżesza albo drugie łóżeczko [emoji16]

Dzisiaj tsh, HBs, kiła
A ogólnie już mam zrobione morfologię, mocz, glukozę, HCV, toksoplazmozę i wirus różyczki :) a ty?
Ja dostalam skierowanie na badanie moczu i z krwi te: morfologia, glukoza, tsh, hcv, vdrl, toksoplazmoza i różyczka. Dodatkowo zrobię jeszcze grupę krwi i żelazo [emoji6] jutro idę, wyczuwam niezły zjazd jak mi tyle krwi zabiorą [emoji23]
Jestem bardzo ograniczona z miejscem w wynajmowanym mieszkaniu i polowałam właśnie na coś małego i przede wszystkim na kółeczkach :) na pierwsze miesiące które będziemy mieszkac jeszcze tu z maleństwem będzie idealne :) Zobacz załącznik 1020234Zobacz załącznik 1020236
Czaderskie! [emoji7]
Jaka to firma nie wiesz? Fajna i malutka sama bym taka chciała bo chce łóżeczko/dostawke do sypialni i na dół albo kosz Mojżesza albo drugie łóżeczko [emoji16]
Ja właśnie teraz tak zaczęłam się zastanawiać jak to logistycznie rozegrać. Na dół na pewno chcę baby hug, a co do góry Olineekg zburzyła moje plany tym pięknym łóżeczkiem [emoji23] no bo na bank łóżeczko normalne kupujemy, tylko, że na początek na pewno dziecko będzie spało z nami w sypialni, ale wtedy nie miałoby łóżeczka w swoim pokoiku. I teraz wpadlam na pomysł, że może normalne łóżeczko do pokoiku, a coś takiego jak Olineekg kupiła do sypialni [emoji848]

Ja dostalam skierowanie na badanie moczu i z krwi te: morfologia, glukoza, tsh, hcv, vdrl, toksoplazmoza i różyczka. Dodatkowo zrobię jeszcze grupę krwi i żelazo [emoji6] jutro idę, wyczuwam niezły zjazd jak mi tyle krwi zabiorą [emoji23]Czaderskie! [emoji7]Ja właśnie teraz tak zaczęłam się zastanawiać jak to logistycznie rozegrać. Na dół na pewno chcę baby hug, a co do góry Olineekg zburzyła moje plany tym pięknym łóżeczkiem [emoji23] no bo na bank łóżeczko normalne kupujemy, tylko, że na początek na pewno dziecko będzie spało z nami w sypialni, ale wtedy nie miałoby łóżeczka w swoim pokoiku. I teraz wpadlam na pomysł, że może normalne łóżeczko do pokoiku, a coś takiego jak Olineekg kupiła do sypialni [emoji848]
Tylko się nie śmiej, co to jest "baby hug"?

Kurczę właśnie nie wiem, ale mogę zapytać przy okazji [emoji3] są tez fajne dostawki kinderkraft. Mi akurat zależało żeby mieć jedno.. i łóżeczko i dostawkę :) a tamto to już typowo dostawka [emoji3] @paola425 zerknijcie sobie, może akurat ;)

reklama
Tylko się nie śmiej, co to jest "baby hug"?
Takie łóżeczko leżaczek krzesełko. Zdjecie poniżej [emoji6] jest mega funkcjonalne, ja jestem zachwycona [emoji16]
Kurczę właśnie nie wiem, ale mogę zapytać przy okazji [emoji3] są tez fajne dostawki kinderkraft. Mi akurat zależało żeby mieć jedno.. i łóżeczko i dostawkę :) a tamto to już typowo dostawka [emoji3] @paola425 zerknijcie sobie, może akurat ;)
W sumie fajny pomysł, ale czy to będzie miało dobry i wygodny materac? [emoji848] Matko, jak ja zacznę kupować to trzeba będzie większy dom kupić [emoji6]
c8010ff643cfae03fc38720e370f.jpeg

Do góry