reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny... odebrałam wyniki badań... z tego co czytam nie są one dobre. Któraś z Was orientuje się w sprawach toxo?
1558538125732.jpeg

reklama
Hej, zrobiłam test, dzień przed spodziewaną @. Jest ledwie dostrzegalna druga kreska. Teraz trochę żałuj, bo jestem w pracy i nie mam testu na jutro. Chyba zawitam dziś w aptece całodobowej :p

Ułaaaaa pamiątka [emoji16]

No niestety[emoji23] nie wiem, czemu wcześniej dodały mi się dwa zdjęcia[emoji848]

Dziewczyny... odebrałam wyniki badań... z tego co czytam nie są one dobre. Któraś z Was orientuje się w sprawach toxo? Zobacz załącznik 976004

Ja niestety nic na temat toksoplazmozy nie wiem, ale znam dziewczyny, które przechodziły toxo nawet w ciąży i wszystko było ok, wiec nie denerwuj się na zapas[emoji846]

No niestety[emoji23] nie wiem, czemu wcześniej dodały mi się dwa zdjęcia[emoji848]

Ja niestety nic na temat toksoplazmozy nie wiem, ale znam dziewczyny, które przechodziły toxo nawet w ciąży i wszystko było ok, wiec nie denerwuj się na zapas[emoji846]
No ja niestety będę się martwiła bo 1 ciążę straciłam i może być że właśnie przez to [emoji25]

No łatwo nie jest, wstawanie o 2 albo powroty po północy, świątki piątki, ale przy dzieciach idą na rękę i przyjścia są późniejsze. Najgorsze są te stresy, rozkład nie do realizacji, unikanie kolizji i menele, których musisz się pozbyć z wozu na koniec zmiany. No i trudni klienci, ale to wszędzie jak pracujesz z ludźmi. Najśmieszniejsze, że wciąż ludzie są przekonani że po kolizji mamy 2 dni wolnego, a czegoś takiego w tej firmie nigdy nie było, no i jeszcze ludzie myślą, że pracujemy po 8 godzin, a tu psikus bo i 10.30 się zdarza... No ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
No kochana zawód dla twardzielki :-) :) mało kobiet widzi sie za sterem tego typu transportu. Także brawo za odwagę.
Ale pogoda...wróciłam z pracy i jestem typowy leń na kanapie. Także zaraz serial jakis zapodam na netfixie, taki jest plan.

reklama
Dziewczyny, po wizycie jestem mega spokojna już. Cukier o który się martwiłam jest jednak w granicach normy i mogę sobie pozwolić na jakieś słodkości [emoji4][emoji4][emoji4] mały ma już 750g, moja waga nadal jak zaczarowana stoi w miejscu, więc nadal jestem na 0 [emoji16] no i podczas badania lekarz stwierdził, że totalnie nie widzi rysów twarzy podobnych do moich, więc mały na pewno będzie wdany w tatusia [emoji16]

Do góry