reklama
U
użytkownik 191
Gość
Hej, zrobiłam test, dzień przed spodziewaną @. Jest ledwie dostrzegalna druga kreska. Teraz trochę żałuj, bo jestem w pracy i nie mam testu na jutro. Chyba zawitam dziś w aptece całodobowej
Ułaaaaa pamiątka [emoji16]
No niestety[emoji23] nie wiem, czemu wcześniej dodały mi się dwa zdjęcia[emoji848]
Dziewczyny... odebrałam wyniki badań... z tego co czytam nie są one dobre. Któraś z Was orientuje się w sprawach toxo? Zobacz załącznik 976004
Ja niestety nic na temat toksoplazmozy nie wiem, ale znam dziewczyny, które przechodziły toxo nawet w ciąży i wszystko było ok, wiec nie denerwuj się na zapas[emoji846]
adzik
Fanka BB :)
No ja niestety będę się martwiła bo 1 ciążę straciłam i może być że właśnie przez to [emoji25]No niestety[emoji23] nie wiem, czemu wcześniej dodały mi się dwa zdjęcia[emoji848]
Ja niestety nic na temat toksoplazmozy nie wiem, ale znam dziewczyny, które przechodziły toxo nawet w ciąży i wszystko było ok, wiec nie denerwuj się na zapas[emoji846]
młoda1994
Kochana wklej to zdjęcie do wątku ciaza po poronieniu one tam ogarniaja te badania i ci powiedzą co oznaczają te badaniaNo ja niestety będę się martwiła bo 1 ciążę straciłam i może być że właśnie przez to [emoji25]
adzik
O właśnie dzięki!Kochana wklej to zdjęcie do wątku ciaza po poronieniu one tam ogarniaja te badania i ci powiedzą co oznaczają te badania
No ja niestety będę się martwiła bo 1 ciążę straciłam i może być że właśnie przez to [emoji25]
Ale myślę, że skoro teraz o tym wiesz, to lekarz będzie w stanie odpowiednio zadziałać. Trzymam kciuki!
Betii35
No kochana zawód dla twardzielki mało kobiet widzi sie za sterem tego typu transportu. Także brawo za odwagę.No łatwo nie jest, wstawanie o 2 albo powroty po północy, świątki piątki, ale przy dzieciach idą na rękę i przyjścia są późniejsze. Najgorsze są te stresy, rozkład nie do realizacji, unikanie kolizji i menele, których musisz się pozbyć z wozu na koniec zmiany. No i trudni klienci, ale to wszędzie jak pracujesz z ludźmi. Najśmieszniejsze, że wciąż ludzie są przekonani że po kolizji mamy 2 dni wolnego, a czegoś takiego w tej firmie nigdy nie było, no i jeszcze ludzie myślą, że pracujemy po 8 godzin, a tu psikus bo i 10.30 się zdarza... No ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Ale pogoda...wróciłam z pracy i jestem typowy leń na kanapie. Także zaraz serial jakis zapodam na netfixie, taki jest plan.
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Dziewczyny, po wizycie jestem mega spokojna już. Cukier o który się martwiłam jest jednak w granicach normy i mogę sobie pozwolić na jakieś słodkości [emoji4][emoji4][emoji4] mały ma już 750g, moja waga nadal jak zaczarowana stoi w miejscu, więc nadal jestem na 0 [emoji16] no i podczas badania lekarz stwierdził, że totalnie nie widzi rysów twarzy podobnych do moich, więc mały na pewno będzie wdany w tatusia [emoji16]
Podziel się: