reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak sobie myślę, że @Mayred91 o nas zapomniała [emoji848] ciekawe co u niej, może wywołana nas odwiedzi [emoji16]
Tez właśnie miałam zapytać o nią. Jeśli dobrze pamiętam to mają teraz jakaś przerwę w staraniach, może dlatego ucichła.

A ze starszą córką lepiej po wprowadzeniu leków na stałe, wiec jesteśmy bardzo szczęśliwi :) z drugą mamy trochę więcej problemów, ale to opiszę po wizycie, co udało nam się załatwić

reklama
Dzień dobry z rana :) Ja również już z kawką siedzę :) U nas pogoda nie rozpieszcza, jest przyjemnie zimno natomiast leje I ma tak być cały dzień. Mm ie od wczoraj męczy zgaga, często tak mam przed @ ;/ mimo wszystko jakąś kumulacja dzisiaj gardło też boli, brzuch też. Dzisiaj 25dc :/

Dzień dobry z rana :) Ja również już z kawką siedzę :) U nas pogoda nie rozpieszcza, jest przyjemnie zimno natomiast leje I ma tak być cały dzień. Mm ie od wczoraj męczy zgaga, często tak mam przed @ ;/ mimo wszystko jakąś kumulacja dzisiaj gardło też boli, brzuch też. Dzisiaj 25dc :/
Ja zgagę mam cały czas, niestety codziennie musze brać na to leki[emoji17] zastanawiam się, jak to będzie w ciąży, aż się boję.
Ja jestem w 26dc, ale po wprowadzeniu testów owulacyjnych (tych co się konsultowałam z Wami), aplikacja pokazuje mi, że do @ mam jeszcze 10 dni. Ale coś mi się wierzyć nie chce, za dużo mam już objawów na okres, wiec jednak musiałam mieć wcześniej owulację i @ pewnie przyjdzie za 4-5dni.
I chyba w końcu wiem, co macie na myśli pisząc, że kłuje Was lewy/prawy jajnik. Pierwszy raz wyraźnie poczułam ukłucie po lewej stronie [emoji14]

@RoseGold to mam tak samo ja też 26dc i blisko @fiddlee bo ona 25dc [emoji16]

U nas też się zanosi że to cały dzień będzie lało.

@Mayerd umilka ale fajnie żeby wiedziała że my o niej pamiętamy i życzymy jak najlepiej [emoji3590][emoji257] przyjdzie czas i pora to się odezwie, będziemy czekać [emoji3059]

@RoseGold to mam tak samo ja też 26dc i blisko @fiddlee bo ona 25dc [emoji16]

U nas też się zanosi że to cały dzień będzie lało.

@Mayerd umilka ale fajnie żeby wiedziała że my o niej pamiętamy i życzymy jak najlepiej [emoji3590][emoji257] przyjdzie czas i pora to się odezwie, będziemy czekać [emoji3059]
Czyli testujemy podobnie :D bo miałam pytać, która teraz pierwsza ma szanse na dwie kreski i wychodzi na to, że my :D

Cześć Wam [emoji6] za mną ciężki weekend, ciagle walczę z przeziębieniem [emoji23] do tego dopadły mnie mdłości.. codziennie rano jestem strasznie głodna, nawet czasem budzę się w nocy z głodu, a jak już coś zjem to mam wrażenie ze za chwile zwymiotuje i nie mogę już nic więcej wcisnąć [emoji20]
@paola425 jak się macie? :) trzymam kciuki za wizytę i oczywiście czekam na wieści! Ja mam dziś o 11:50 [emoji39]
@RoseGold @fiddlee @Isasza4444 potrójna szansa! Którejś musi się udać!!![emoji7] a najlepiej wszystkim trzem.. ale czekam na to Wasze testowanie, prawie jak na swoje haha [emoji6] mocno trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia [emoji6]

Ja zgagę mam cały czas, niestety codziennie musze brać na to leki[emoji17] zastanawiam się, jak to będzie w ciąży, aż się boję.
Ja jestem w 26dc, ale po wprowadzeniu testów owulacyjnych (tych co się konsultowałam z Wami), aplikacja pokazuje mi, że do @ mam jeszcze 10 dni. Ale coś mi się wierzyć nie chce, za dużo mam już objawów na okres, wiec jednak musiałam mieć wcześniej owulację i @ pewnie przyjdzie za 4-5dni.
I chyba w końcu wiem, co macie na myśli pisząc, że kłuje Was lewy/prawy jajnik. Pierwszy raz wyraźnie poczułam ukłucie po lewej stronie [emoji14]
Mi też aplikacja pokazuje że @ Za 10 dni wg ostatnich cykli ale wg testów owu byla 15dc także mam nadzieję że ten cykl się w końcu skróci, A najlepiej jakbym pozbyła się @ na kilka następnych miesięcy:D

reklama
Będzie kumulacja testowania [emoji3590] oby wszystkim się poszczęściło [emoji110]
Cześć Wam [emoji6] za mną ciężki weekend, ciagle walczę z przeziębieniem [emoji23] do tego dopadły mnie mdłości.. codziennie rano jestem strasznie głodna, nawet czasem budzę się w nocy z głodu, a jak już coś zjem to mam wrażenie ze za chwile zwymiotuje i nie mogę już nic więcej wcisnąć [emoji20]
@paola425 jak się macie? :) trzymam kciuki za wizytę i oczywiście czekam na wieści! Ja mam dziś o 11:50 [emoji39]
@RoseGold @fiddlee @Isasza4444 potrójna szansa! Którejś musi się udać!!![emoji7] a najlepiej wszystkim trzem.. ale czekam na to Wasze testowanie, prawie jak na swoje haha [emoji6] mocno trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia [emoji6]
U nas w porządku, ale mam stresa przed wizytą [emoji849] co do objawów to dwa dni z rzędu mnie strasznie głowa bolała, ale przechodziło samo [emoji6] poza tym przez większość czasu leniuchuję [emoji16]
Co do jedzenia to mam tak, że przy stole ciężko mi coś zjeść mimo tego, że jestem głodna i najczęściej kończy się na tym, że jem na kanapie na połleżąco i wtedy jest ok, może spróbuj tak [emoji6]
Trzymam kciuki za Twoją wizytę i żebyś w końcu to zwolnienie dostała [emoji110]

Do góry