reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Oj współczuję u mnie też badania okresowe kupę czasu zajmują i jeszcze zależy co zleca no i psychotesty więc zawsze min dwa dni mi schodzą.
Właśnie ja zaczęłam brać sama ale wątpliwości nie dawały mi spokoju więc to skonsultowalam i mi ulzylo. Dr pow że to też ma kwas foliowy więc mogę używać zamiast prenatalu albo wymiennie.
Mam nadzieję że zdążę mam do niego kilka pytań a tak znowu będę czekała miesiąc na wizyte. Ta nasza służba zdrowia do kpina... i choć badania sa płatne przez firmę to i tak wszystko się odbywa jak w jakimś cyrku.

W ogóle myślałam ostatnio o tym że dużo naszych staraczek już zafasolkowała i powinnyśmy sobie stworzyć jakąś historię? Co sądzicie? Napisać który tc i termin u naszych ciężarówek A u osób starających się który cykl itd.
Sporo nas i naprawdę czasami można się pogubić [emoji847] tym bardziej że nie rzadko trafiaja do nas nowe osoby. Od razu wiedziały by co i jak

reklama
Mam nadzieję że zdążę mam do niego kilka pytań a tak znowu będę czekała miesiąc na wizyte. Ta nasza służba zdrowia do kpina... i choć badania sa płatne przez firmę to i tak wszystko się odbywa jak w jakimś cyrku.

W ogóle myślałam ostatnio o tym że dużo naszych staraczek już zafasolkowała i powinnyśmy sobie stworzyć jakąś historię? Co sądzicie? Napisać który tc i termin u naszych ciężarówek A u osób starających się który cykl itd.
Sporo nas i naprawdę czasami można się pogubić [emoji847] tym bardziej że nie rzadko trafiaja do nas nowe osoby. Od razu wiedziały by co i jak
Jestem za, widziałam że na wielu forach co ilesset postów wrzucają spis "przyominajke" która w którym Tc, który cykl starań, o które dziecko itp. Uważam że to pozwala uporządkować i przypomnieć sobie.
A faktycznie tyle u nas fasolek i już jedną rozpakowana [emoji16]

Za każdym razem w trudnych chwilach dociera do mnie ze bez tego forum nie dałabym rady walczyć [emoji3590][emoji259][emoji257][emoji255][emoji272][emoji258][emoji259][emoji1652]

@adzik ja też uważam, że to dobry pomysł [emoji6] tylko to by musiał zostać edytowany pierwszy post żeby zawsze było łatwo znaleźć [emoji6]

Ja mam jutro wizytę o 11.15, co prawda to tylko ta na nfz, ale stresa mam [emoji849]

@adzik ja też uważam, że to dobry pomysł [emoji6] tylko to by musiał zostać edytowany pierwszy post żeby zawsze było łatwo znaleźć [emoji6]

Ja mam jutro wizytę o 11.15, co prawda to tylko ta na nfz, ale stresa mam [emoji849]
Każda wizyta jest dla nas wielkim wydarzeniem [emoji16] Twój stres jest zrozumiały ale będzie dobrze. 3mam kciuki i jak zawsze czekam na relacje [emoji6][emoji259]

Dzień dobry :)
Dzieci już w szkole i przedszkolu, ja piję kawę i zabieram się znów za projekt. A o 14:40 idę do alergolog z młodsza córka.

Miłego dnia Wam życzę :)

Tez uważam, że pomysł spoko. Pierwszy post edytowany być nie może, bo założycielki juz nie ma z nami, drugi post to @MartaSx.

Nie ma się czego bać, ale oczywiście powodzenia na wizycie!

Witam się w ten poniedziałkowy poranek dziś nic nie czuje jedyne co to jestem mokra dziwne uczucie siedząc na lekcji [emoji23][emoji23]

Dzięki dziewczyny, Wy to potraficie podnieść na duchu [emoji3059] kochane jesteście [emoji8]

@RoseGold a jak z córką? Poprawiło się coś od poprzedniej wizyty? [emoji6]

reklama
Do góry