reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny. :) U mnie niezly weekend trwa. Mam 20 dc dziś. Chodziłam cały tydzień na monitoring. Pęcherzyk rósł milimetr. Dziennie. W piątek po południu był 22 także na pęknięciu. I w piątek wieczorek po godzinie nie picia wody test owu był negatywny. Wczoraj rano na plusie w południe minus i wieczorem minus. Dziś rano też minus. Czyli jak to czytać. Kiedy ta owu i do kiedy żyje jajeczko żeby jeszcze coś się udało. Pozdrawiam wszystkie :*
Mnie testy owu w tym miesiącu prawdopodobnie w ogóle zawiodły, więc niestety nie pomogę

Hej niedzielnie [emoji4] u mnie trochę zalatany dzień wczoraj, ale dzisiaj mam dzień lenia. Tylko ciasto, obiad i spacer z psem, nic więcej nie robię [emoji16]
Ja dzisiaj 24dc, 9 dpo :) myślę, że na spokojnie z testem poczekam do 30dc bo mój kalendarzyk pokazuje mi cykl 33 dni.. Cyba że wytrzymam aż do 33 dc[emoji23]
To jeszcze tydzień do testowania [emoji16] ale będzie teraz oczekiwanie, aż mi się przypomniało moje testowanie [emoji16]

Dzięki dziewczyny [emoji3590] ja dop wstaje bo odsypialam po nocce.

@RoseGold tak dzisiaj 25dc [emoji16] czyli gdyby takie zostały to już by było dobrze [emoji16]
Dasz radę Kochana mądra z Ciebie babka, a slownikowi skop [emoji527][emoji1787]

@MartaSx to ja wyglądam jak 3kupy [emoji16][emoji1787] włosy też jeszcze tłuste ale ja wgl mam cieniutkie włosy niestety i szybko się tłuszcza, muszę myć codziennie ewentualnie suchy szampon [emoji849]

@Lilka2304 życzę aby to nie był ani 25 ani 29 ani 31 a [emoji1768] [emoji16] będziemy czekać z Tobą oby szybko minęło [emoji259][emoji3590] a glutek może dobrze wróżyć [emoji106]

@fiddlee oj ja bym pewnie miała problem wytrwać i do 30go [emoji1787][emoji1787] 3mam kciuki [emoji6]

@paola425 ja też mam lenia ale daje sobie do niego prawo po nocce [emoji16] dziś mój m sprząta i robi obiad [emoji16]

Oj na 9 ms @ mnie opuściła [emoji23][emoji23]
Dzięki dziewczyny [emoji3590] ja dop wstaje bo odsypialam po nocce.

@RoseGold tak dzisiaj 25dc [emoji16] czyli gdyby takie zostały to już by było dobrze [emoji16]
Dasz radę Kochana mądra z Ciebie babka, a slownikowi skop [emoji527][emoji1787]

@MartaSx to ja wyglądam jak 3kupy [emoji16][emoji1787] włosy też jeszcze tłuste ale ja wgl mam cieniutkie włosy niestety i szybko się tłuszcza, muszę myć codziennie ewentualnie suchy szampon [emoji849]

@Lilka2304 życzę aby to nie był ani 25 ani 29 ani 31 a [emoji1768] [emoji16] będziemy czekać z Tobą oby szybko minęło [emoji259][emoji3590] a glutek może dobrze wróżyć [emoji106]

@fiddlee oj ja bym pewnie miała problem wytrwać i do 30go [emoji1787][emoji1787] 3mam kciuki [emoji6]

@paola425 ja też mam lenia ale daje sobie do niego prawo po nocce [emoji16] dziś mój m sprząta i robi obiad [emoji16]

reklama
Do góry