reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się dziewczyny w niedzielę :)

O 5 obudził nas dzwonek do domu :o wszyscy się zerwaliśmy, ale przy furtce nikogo nie było. Prawdopodobnie kot, wskakujac na furtkę kliknął na dzwonek[emoji85] ale trochę creepy to było. Później się położyłam i spałam do 9[emoji28]

U mnie dziś kolejny dzień pod znakiem nauki. Mam wrażenie ze nie zdążę ze wszystkim do soboty (hahaha, jak napisałam "nie zdaze" to telefon mi poprawił na "nie zdam" [emoji23]). Trudno, najwyżej rzucę studia[emoji85]

reklama
Hahah oglądam Dzień Dobry TVN i puścili fragment "starsza pani musi fiknąć" z Piaskiem i jego mamą i się wzruszyłam i popłakałam w pewnym momencie[emoji23] @ się zdecydowanie zbliża[emoji23]

Hej dziewczyny. :) U mnie niezly weekend trwa. Mam 20 dc dziś. Chodziłam cały tydzień na monitoring. Pęcherzyk rósł milimetr. Dziennie. W piątek po południu był 22 także na pęknięciu. I w piątek wieczorek po godzinie nie picia wody test owu był negatywny. Wczoraj rano na plusie w południe minus i wieczorem minus. Dziś rano też minus. Czyli jak to czytać. Kiedy ta owu i do kiedy żyje jajeczko żeby jeszcze coś się udało. Pozdrawiam wszystkie :*

Dziś 15
Ale jest to jakieś dziwne bo zawsze mam 28 - 29 max 31 cykl a teraz pokazuje że 17 to 24 dc a 25 mam dostać @ [emoji23]
Ja gdyby nie monitoring to w życiu bym nie wiedział że owu mam po 18 dc.... Dzisiaj 20 dc i dopiero w weekend mogłam mieć owu. Czy miałam to się okaże jutro na monitoringu. Więc jeszcze nie wiem czy mam na co czekać.

reklama
Hej dziewczyny. :) U mnie niezly weekend trwa. Mam 20 dc dziś. Chodziłam cały tydzień na monitoring. Pęcherzyk rósł milimetr. Dziennie. W piątek po południu był 22 także na pęknięciu. I w piątek wieczorek po godzinie nie picia wody test owu był negatywny. Wczoraj rano na plusie w południe minus i wieczorem minus. Dziś rano też minus. Czyli jak to czytać. Kiedy ta owu i do kiedy żyje jajeczko żeby jeszcze coś się udało. Pozdrawiam wszystkie :*
Ale testy owu robi się raz dziennie o stałej porze tak jak na ulotce. Nie rób kilka razy dziennie.

Do góry