Tak, bo zależy to od chromosomów, jednak mnie uczyli, że każdy płód na początku albo płci nie ma (czy inaczej - nie ma różnic pomiędzy płciami) albo jest płci żeńskiej (stąd sutki u mezczyzn). Dlatego uważam, że raczej na tym etapie jest to wróżenie z fusówMa płeć od samego początku, tylko jej nie widać na początku i dopiero potem się ujawnia. Ale płeć jest zaprogramowana już w momencie zapłodnienia [emoji6]
reklama
Ja mialam wysokie ciśnienie w ciazy i wzięli mnie na cięcie. Ale nawet do cesarki cisnienie musza zbic żeby było w normie.Z tego co wiem, przy nadciśnieniu wykonują cięcie. Dlatego byłam wściekła, ze w ciąży mi się ciśnienie unormowało[emoji85]
Ale może lekarz chce spróbować je wcześniej zbić na SN? Faktycznie warto dopytać
Matko Ty cały dzień to robisz [emoji50] chce Ci się? Ja bym wysiadła, szczególnie o tej porze [emoji16]Jeszcze nie skończyłam a muszę to dziś zrobić bo się zepsuje. O brałam i wstawiam potem przecedze i w słoiki i mogę iść spać
Dokladnie, wiadomo.Ja mialam wysokie ciśnienie w ciazy i wzięli mnie na cięcie. Ale nawet do cesarki cisnienie musza zbic żeby było w normie.
Ja mam teraz nadciśnienie, ale znając moje szczęście, to w ciąży będę miała ciśnienie perfekcyjne i będę musiała z innych powodów załatwiać sobie cc[emoji85]
Dokładnie, ja tak samo pełen szacun!Matko Ty cały dzień to robisz [emoji50] chce Ci się? Ja bym wysiadła, szczególnie o tej porze [emoji16]
Ja tam w tą płeć i zagnieżdżane nie wierzę. W pierwszej ciąży syn w drugiej córka oba zagniezdzenia identyczne. Mi się nic nie sprawdza ani planowanie z kalendarza a to wam już pisałam że dwa dni przed owu i syn, dzień po owu i córka a powinno być odwrotnie. Kalendarz chiński u mnie też się nie sprawdził [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taki psikus.
Co do mdłości fajnie jak ich nie ma. W pierwszej ciąży nie miałam w cale a teraz mnie mdlilo cały 1 wszy trymestr ale nie wymiotowalam.
Ja piszę na styczniowkach ale jakoś mi tam trudno się w pasować, bardzo trudno mi tam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Co do mdłości fajnie jak ich nie ma. W pierwszej ciąży nie miałam w cale a teraz mnie mdlilo cały 1 wszy trymestr ale nie wymiotowalam.
Ja piszę na styczniowkach ale jakoś mi tam trudno się w pasować, bardzo trudno mi tam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiem szczerze, że za "moich czasow" takiego wróżenia z miejsca zagnieżdżenia nie było. Pierwszy raz teraz o tym przeczytałam. Za to przy drugiej córce korcilo mnie kupić testy płci, bo ponoć się w dużej mierze sprawdzają, a jak nie, to zwracali pieniądze[emoji23] na szczęście odpowiednio wcześnie zrozumiałam, że to głupota[emoji23]Ja tam w tą płeć i zagnieżdżane nie wierzę. W pierwszej ciąży syn w drugiej córka oba zagniezdzenia identyczne. Mi się nic nie sprawdza ani planowanie z kalendarza a to wam już pisałam że dwa dni przed owu i syn, dzień po owu i córka a powinno być odwrotnie. Kalendarz chiński u mnie też się nie sprawdził [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taki psikus.
Co do mdłości, to miałam identycznie. W pierwszej ciąży nic, w drugiej dość mocne mdłości, ale bez wymiotów. Choć momentami juz wolałabym te wymioty, byleby przestało mdlić
reklama
Podziel się: