reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mi minął dzień fatalnie przez tą akcję cała.
Kochana nie denerwuj się bo to nic nie zmieni . Księgowa poprostu jest idiotka i już . Dobrze wiedziała ze musi ten druk wysłać . Wyrównają Ci to i po sprawie . A nerwy w niczym nie pomogą już .
KiedyPytam
Kochane nie bardzo jestem w temacie ale z moich obserwacji w mojej pracy zauważyłam że księgowe i kadrowe nienawidzą kobiet w ciąży .... Więc pełen luz. Nie denerwuj się. Załatw, zjeb jak będzie trzeba i tyle. Ale nie daj sobie zjadać nerwówKochana nie denerwuj się bo to nic nie zmieni . Księgowa poprostu jest idiotka i już . Dobrze wiedziała ze musi ten druk wysłać . Wyrównają Ci to i po sprawie . A nerwy w niczym nie pomogą już .
Kochana nie denerwuj się bo to nic nie zmieni . Księgowa poprostu jest idiotka i już . Dobrze wiedziała ze musi ten druk wysłać . Wyrównają Ci to i po sprawie . A nerwy w niczym nie pomogą już .
Wiem dziewczyny ale w pierwszej ciąży miałam przeboje. Cała ciąża w nerwach przeplakana. Zwolnili mnie z pracy robiąc fikcyjna likwidację firmy. Księgowa powiedziała że nie będą za mnie płacić składek. Poszłam do sądu ale kasy nie dostałam. Musiałam jeździć co miesiąc do zusu zawozic l4 i pismo z prośbą o wypłatę. Podalismy ich do sądu. Nałożył się kilka spraw bo była rozprawa ja miałam obronę pracy mgr i egzamin na prawo jazdy. Do tego latalam z ankietami do przy magisterskiej. W sądzie wygraliśmy.Kochane nie bardzo jestem w temacie ale z moich obserwacji w mojej pracy zauważyłam że księgowe i kadrowe nienawidzą kobiet w ciąży .... Więc pełen luz. Nie denerwuj się. Załatw, zjeb jak będzie trzeba i tyle. Ale nie daj sobie zjadać nerwów
Ile ja przeryczalam. Teraz myślałam że będzie lepiej a tu taki ząk znowu.
Isasza4444
@RoseGold mam ost nerwowy czas, ale tym wpisem poprawiłas mi humor [emoji16][emoji3059]Ja byłam dziś na zakupach spożywczych i w lumpeksie. Pojechałam z dziećmi i mimo że do pomocy miałam dziadków to myślałam, że oszaleje. Musze mieć naprawdę silny instynkt macierzyński skoro znając swoje dzieci, planuję mieć ich więcej[emoji848]
Cały czas się waham czy jechać do męża jutro czy w sobotę. Z jednej strony fajnie być z nim dzień dłużej, ale z drugiej strony on i tak całą sobotę będzie w pracy. Jemu wiadomo, że na rękę żeby była już jutro bo im posprzątam i ugotuję [emoji23]
Nie myśl już o tym, najważniejsze, ze sprawa zalatwiona. A jutro będzie lepszy dzień [emoji6] wstaniesz z nową energią i zapomnisz o dzisiejszej katastrofie [emoji4]Mi minął dzień fatalnie przez tą akcję cała.
KiedyPytam
Dziewczyny mnie tak w pracy dzisiaj dwie jędze wkurzyły, że siedzę teraz i nie mam siły iść się wykąpać. A trzeba ..... Bolą mnie nogi, ręce, plecy, wszystkie mięśnie jakby walec przeze mnie przejechał. Tak mi nerwy odpuszczają po tym dniu. Wykończą mnie psychicznie. ..... Nie wiem jak zajść w ciążę w takim napięciu nerwowym. Moje ramiona to jeden beton. Jak idę na masaż to rehabilitant się mnie pyta co ja robię takiego że ja mam kamień a nie bark ....a ja mówię... Że pracuje w mojej kochanej budżetówce
Tak to jest niestety niby to tylko praca ale człowiek się przejmuje. Bo spędzamy tam większość naszego życia. Przykre to ale mam tak samo. Bardzo się przejmuje i potem przeżywam wszystko o a pracodawca ma nas w dupie.Dziewczyny mnie tak w pracy dzisiaj dwie jędze wkurzyły, że siedzę teraz i nie mam siły iść się wykąpać. A trzeba ..... Bolą mnie nogi, ręce, plecy, wszystkie mięśnie jakby walec przeze mnie przejechał. Tak mi nerwy odpuszczają po tym dniu. Wykończą mnie psychicznie. ..... Nie wiem jak zajść w ciążę w takim napięciu nerwowym. Moje ramiona to jeden beton. Jak idę na masaż to rehabilitant się mnie pyta co ja robię takiego że ja mam kamień a nie bark ....a ja mówię... Że pracuje w mojej kochanej budżetówce
U
użytkownik 176
Gość
Przy takim teoretycznie już powinnam jechać, ale przeczekałam, wzięłam czwartą tabletkę i zaczęło w końcu spadać. Czop dalej odpada, więc chyba coś zaczyna się powoli dziać [emoji16]Może faktycznie coś się będzie działo, skoro Twój organizm jest dziś taki "nerwowy". A przy jakim ciśnieniu masz się kontaktować z lekarzem?
reklama
A z krwią czy nie? Bo jeśli tak to do 24hPrzy takim teoretycznie już powinnam jechać, ale przeczekałam, wzięłam czwartą tabletkę i zaczęło w końcu spadać. Czop dalej odpada, więc chyba coś zaczyna się powoli dziać [emoji16]
Podziel się: