reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To może mi dziś założy [emoji4]
Kurczę najbardziej to się martwię co z tym zwolnieniem.. Ja nawet jakbym chciała to nie jestem w stanie wstać z łóżka, a co dopiero jechać do pracy i wysiedzieć tam 8 godz... [emoji849][emoji24]
Wsunęłam właśnie kubek knorra, wiem, że *****, ale to jedyne co przeszło mi przez gardło. Gdzie jest mój apetyt sprzed tygodnia?! [emoji24]
To da Ci l4 jak chcesz ja w pierwszej ciąży miałam od 5 tc teraz też mi chciał dać odrazu ale ja nie chciałam.

Ja ogólnie klne jak szefc. Wiadomo przy dzieciach w pracy nie mogę. Ale normalnie to przeklinać [emoji23]

reklama
Czasami boli ale jak poleżę jest okej, na pewno nie tak jak wtedy przed poronieniem więc to mnie uspokaja ale odetchnę jak zobaczę serducho. Przestałam też mierzyć temperaturę po tym jak po ostatnich nocnych wizytach w toalecie mi spadła o 0.2, na betę też nie idę bo się boję. Do lekarza jeszcze czekam.. Zastanawiam się czy iść teraz czy na początku września żebu nie zobaczyć samego pęcherzyka bo to będzie dla mnie za trudne
Dobrze, ze nie latasz robic bety i masz do tego wszystkiego rozsądny stosunek. Zawsze to mniej nerwów. I faktycznie idź trochę później na wizytę, żeby już wszystko było widać.

To da Ci l4 jak chcesz ja w pierwszej ciąży miałam od 5 tc teraz też mi chciał dać odrazu ale ja nie chciałam.

Ja ogólnie klne jak szefc. Wiadomo przy dzieciach w pracy nie mogę. Ale normalnie to przeklinać [emoji23]
Uff, dzięki Ci dobra kobieto za uspokojenie [emoji8]
Zaraz jadę do dentysty chyba oszaleje
Jesteśmy z Tobą! Trzymaj się [emoji8]

@MartaSx ja też przeklinam okropnie [emoji85] ale staram się nad tym pracować [emoji14]

Ja juz w domu. Rozmowa z wykładowcą całkiem spoko, powiedział, że widać ze projekt robiony na kolanie na chwile przed terminem oddania[emoji23] i w sumie mam go zrobić porządniej i będzie ok.
Teraz mogę odetchnąć, bo bardzo to spotkanie leżało mi na sumieniu[emoji28]

@MartaSx ja też przeklinam okropnie [emoji85] ale staram się nad tym pracować [emoji14]

Ja juz w domu. Rozmowa z wykładowcą całkiem spoko, powiedział, że widać ze projekt robiony na kolanie na chwile przed terminem oddania[emoji23] i w sumie mam go zrobić porządniej i będzie ok.
Teraz mogę odetchnąć, bo bardzo to spotkanie leżało mi na sumieniu[emoji28]
Super, że załatwione [emoji6] A jak wizyta córeczki?
Za godzinę wychodzę na polowkowe.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji3059]

reklama
Do góry