reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Moj semestr tez zawalal.. na poczatku drugiego mial tendencje wzywzkową a jak zaczelo sie robic cieplej to zanim wrocilam z pracy do domu to on zdazyl poleciec z kolegami do parku czy na orlik czy gdzies.. i szukaj wiatru w polu..
Dzieczyny są zawsze bardziej ogarnięte ja i moje sostry z nauką 0 kłopotów a moi bracia masakra :/
Ja mam łatwiej bo boisko, tor rolkowy i tp....mam za płotem więc łatwo je znaleźć: )

reklama
Dzieczyny są zawsze bardziej ogarnięte ja i moje sostry z nauką 0 kłopotów a moi bracia masakra :/
Ja mam łatwiej bo boisko, tor rolkowy i tp....mam za płotem więc łatwo je znaleźć: )
Ja mam park jeden 700 metrow od domu.. boisko szkolne 1km.. drugi park kolo 2km od domu i orlik przy drugiej szkole jakies 2.5km od domu.. ja tam orlem w szkole nigdy nie bylam.. ale lekcje byly zawsze odrobione i lubowalam sie w starannym prowadzeniu zeszytow.. dlatego na lekcji pisalam olowkiem a w domu wymazywalam i przepisywalam dlugopisem jednoczdsnie powtarzajac sobie co na lekcji bylo i dzieki temu jakos to szlo.. a ten to nawet na lekcji nie notuje.. a jak nie zapisze ze bylo cos zadane tzn ze nie bylo wcale.. wiec nie zapisuje.. [emoji849]

Ohhh jaki przystojny pan od Matematyki [emoji7][emoji7][emoji7] [emoji23][emoji23][emoji23] mamy nikłą szansę na 2.. zobaczymy co to bedzie..

Ja tak samo przedszkole pod nosem, szkoła również , boiska place zabaw , las , ścieżki rowerowe , teżnia a nawet konie, jeszcze chcą sztuczną plaże i kajaki zrobić .
Eeee moja ma matematyczke ktora jak zada zadanie to masakra ostatnio to 4 strony zadała z ćwiczeń :/

Ohhh jaki przystojny pan od Matematyki [emoji7][emoji7][emoji7] [emoji23][emoji23][emoji23] mamy nikłą szansę na 2.. zobaczymy co to bedzie..
Hahaha, opłacało się iść do szkoły [emoji23]
A co do oceny.. Może nie wszystko stracone i jeszcze da radę poprawić te oceny [emoji6]

Hahaha, opłacało się iść do szkoły [emoji23]
A co do oceny.. Może nie wszystko stracone i jeszcze da radę poprawić te oceny [emoji6]
Duzo zalezy od jego checi.. a tego brak niestety.. jest malym ignorantem.. ehh.. dzisiaj ma spr z matmy.. jak juz to jakos pojdzie.. to potem mam nadzieje ze z gorki.. ale kurna chata az mnie trzesie na sama mysl..

O nieeee, zjadło mi całą wypowiedź[emoji24] muszę od nowa

Dzień dobry w ten „piękny” dzień. U Was tez tak pochmurno? Dotarłam do Międzyzdrojów na tę konferencję. Oczywiście się spóźniłam[emoji111]️ trzymajcie za mnie kciuki, żebym wytrzymała do 18:00[emoji27]
Zaraz Was nadrobię, ale na raty, bo jednak głupio siedzieć ciągle w telefonie[emoji85]

Miłego dnia wszystkim!
IMG_2342.JPG

O nieeee, zjadło mi całą wypowiedź[emoji24] muszę od nowa

Dzień dobry w ten „piękny” dzień. U Was tez tak pochmurno? Dotarłam do Międzyzdrojów na tę konferencję. Oczywiście się spóźniłam[emoji111]️ trzymajcie za mnie kciuki, żebym wytrzymała do 18:00[emoji27]
Zaraz Was nadrobię, ale na raty, bo jednak głupio siedzieć ciągle w telefonie[emoji85]

Miłego dnia wszystkim!Zobacz załącznik 975764
Widze ze jak ja kochasz "meskie" zawody [emoji16] ja od marca mialam isc na szkolenie na operatora zurawia wiezowego.. niestety.. w lutym stracilam przytomnosc na ulicy i wszystko szlag trafil.. przebolec nie moge do teraz..
Niech Ci tam czas szybko plynie :)

reklama
Duzo zalezy od jego checi.. a tego brak niestety.. jest malym ignorantem.. ehh.. dzisiaj ma spr z matmy.. jak juz to jakos pojdzie.. to potem mam nadzieje ze z gorki.. ale kurna chata az mnie trzesie na sama mysl..
Wymyśl mu jakąś odpowiednią motywację to od razu się zepnie i poprawi oceny [emoji6] o czym ostatnio marzy? Może warto mu to zaproponować w zamian za ładną ocenę na koniec roku [emoji6]

Do góry