reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny przepraszam że tylko o sobie siedzę na IP silnych boli brzucha dostałam. Chyba przez to że okna umylam. Poczytam was jak z tad wyjdę

Skąd ja to znam. U mnie to ogólnie kończy się na rzuceniem pomysłu. A tu o dziwo m wziął się i mi zrobił [emoji3059]

U nas podobnie, a mimo wszystko mąż wiecznie blokuje mnie z kupnem wszystkiego i to mnie strasznie wkurza, bo wiecznie wszystko niedokończone i w zawieszeniu. Dałam mu teraz deadline do połowy września - jeśli łóżko nie będzie stać, to kupuję.

Dziewczyny przepraszam że tylko o sobie siedzę na IP silnych boli brzucha dostałam. Chyba przez to że okna umylam. Poczytam was jak z tad wyjdę
A ja Cię muszę zjebać, bo miałaś się oszczędzać po ostatnim omdleniu, a Ty szalejesz niepotrzebnie, brudnym oknom nic by się nie stało, gdyby poczekały jeszcze trochę. Oby to nic poważnego, dawaj znać na bieżąco, jak wygląda sytuacja i trzymajcie się dzielnie.

Efekt rewelacja! [emoji7] Ja chciałam meble z palet robić na taras, ale póki co czasu brak... Może jak będę w ciąży na L4 [emoji16]
Ooo i takie myślenie to mi się podoba !
Oby to nic poważnego czekamy na info

Ty to wariatka jesteś.. Miałaś się oszczędzać, a widzę, że nie możesz usiedzieć w miejscu [emoji849] trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji110]

Miałam się oszczędzać wiem ale te okna syfiate nie mogę patrzeć. Wszystko niby ok. Szyjka zamknięta z dzieckiem ok. Tylko dlaczego mnie ten brzuch tak boli [emoji24] niby się rozciąga ale bez przesady że aż tak. Żelazo ki jeszcze spadło mimo że od tygodnia biorę leki. Zapisał mi luteine dopochwowo wrazie w, tordyfelor i aspargin. Wrócę do domu to was nadrobię czekam na autobus.

reklama
Miałam się oszczędzać wiem ale te okna syfiate nie mogę patrzeć. Wszystko niby ok. Szyjka zamknięta z dzieckiem ok. Tylko dlaczego mnie ten brzuch tak boli [emoji24] niby się rozciąga ale bez przesady że aż tak. Żelazo ki jeszcze spadło mimo że od tygodnia biorę leki. Zapisał mi luteine dopochwowo wrazie w, tordyfelor i aspargin. Wrócę do domu to was nadrobię czekam na autobus.

I jeszcze autobus :o taksówkę trzeba było wziąć! Super, ze wszystko ok, teraz naprawdę musisz się oszczędzać

Do góry