reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Czy któraś z Was zmaga się z opryszczka wargowa?
Ja ale odkąd mam heviran w domu odpukać opryszczki nie miałam chyba z 5 lat
Tak heviran jest najlepszy, ja mam dosyć często i zawsze biorę heviran, kilka dni i po opryszczce nie ma śladu polecamCzy któraś z Was zmaga się z opryszczka wargowa?
Aneczka85_01
Tak heviran jest najlepszy, ja mam dosyć często i zawsze biorę heviran, kilka dni i po opryszczce nie ma śladu polecam
Najlepiej zrobić kuracje 5 dniowa i zapominasz o opryszczce na długie miesiące
Mayred91
No i gratulacje teraz już na pewno [emoji188][emoji188][emoji188]
Niska bo 21 ale owu jak była 15 dc to tak by było chyba
Cześć dziewczyny [emoji6]
Postanowiłam w tym cyklu odpocząć od forum i nakręcania się, bo pobobno im mniej się myśli tym szybciej wychodzi. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Chciałam do Was wrócić za kilka dni jak już będzie po owulacji i całym zamieszaniu, ale testy nie dają mi spokoju i potrzebuję Waszej pomocy. Czy zdarzyło się którejś z Was, żeby testy wychodziły kilka dni z rzędu prawie pozytywne? Ja na żadnym nie widzę drugiej kreski takiej samej lub ciemniejszej [emoji849]
Dziś 16 dc, wg apki owulacja w sobotę.
Gratuluję tym którym się udało, a za całą resztę trzymam mocno kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym [emoji6]
Postanowiłam w tym cyklu odpocząć od forum i nakręcania się, bo pobobno im mniej się myśli tym szybciej wychodzi. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Chciałam do Was wrócić za kilka dni jak już będzie po owulacji i całym zamieszaniu, ale testy nie dają mi spokoju i potrzebuję Waszej pomocy. Czy zdarzyło się którejś z Was, żeby testy wychodziły kilka dni z rzędu prawie pozytywne? Ja na żadnym nie widzę drugiej kreski takiej samej lub ciemniejszej [emoji849]
Dziś 16 dc, wg apki owulacja w sobotę.
Gratuluję tym którym się udało, a za całą resztę trzymam mocno kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym [emoji6]
Ostatnia edycja:
Aneczka85_01
Ale mam stresa przed jutrzejszym dniem.
Załatwiłam sobie wolne bo nie mam ochoty iść po zabiegu na cały dzień gonitwy w pracy.
Wierze ze masz bo ja tez bym miała . Dasz radę . O której masz ? Tak żebyśmy trzymały kciuki .
Mayred91
Na 7:30 mąż pierwszy do pokoju wielkiego brata a po ok godzinie zabieg więc liczę max 9 ranoWierze ze masz bo ja tez bym miała . Dasz radę . O której masz ? Tak żebyśmy trzymały kciuki .
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Jak będziesz się mocno stresowała, to pomyśl, że baaaardzo Cię to przybliża do ukochanej fasolki, no i dużym sprzymierzeńcem będzie tutaj spokój i opanowanie. Super, że po wszystkim będziesz mogła sobie odpocząć. My mocno trzymamy kciuki, a Ty koniecznie daj znać, jak się czujesz po zabiegu [emoji110][emoji110][emoji6]Ale mam stresa przed jutrzejszym dniem.
Załatwiłam sobie wolne bo nie mam ochoty iść po zabiegu na cały dzień gonitwy w pracy.
Podziel się: