reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dokładnie tak. Tym bardziej że ponad 2 lata temu robiłam paskowe testy owu różowe z allegro i na 6 cykli tylko w 1 cyklu pokazał mi pozytyw. I przestałam robić testy. W poprzednim.cyklu robiłam ale wyszły negatywne A zaczęłam.robic od 19dc do 23dc i teraz zaczęłam robić od 13dc i dzisiaj pozytyw. Mam dzisiaj 24dc więc dojść późno ten pik LH
Ważne że jest :-)

reklama
No właśnie Młoda już nie będę robić bo mnie tylko stres zżera. Wychodzi mi 3-4dzien pozytyw. I jeszcze ta krwawa nitka. Jestem zła.
W chwili obecnej mam focha na wszystko, na przemysł farmaceutyczny durne testy chociaż chwili obecnej Wszystko wydaje mi się dłuży, focha mam na dietę będę czekać aż mój wróci z pracy i muszę zamówić za coś dobrego do jedzenia [emoji24][emoji23][emoji23][emoji24]

P. S. Ten ost trochę jeszcze zblednie bo narazie "mokry" Zobacz załącznik 992236
No bo test owu jak jest pozytyw ti już się dalej nie robi ich. Od pozytywnego testu masz do 36 godzin owu. Więc skoro wczoraj wyszedł to dziś tez. Męża w obroty i heja [emoji7]

No bo test owu jak jest pozytyw ti już się dalej nie robi ich. Od pozytywnego testu masz do 36 godzin owu. Więc skoro wczoraj wyszedł to dziś tez. Męża w obroty i heja [emoji7]
Szkoda że nie mam możliwości iść jutro lub we wtorek do gin zrobić usg bo to że test owu pozytyw to nie znaczy że pęcherzyk uwolni komórkę jajowa do zapłodnienia. A W klinice będę za 11 dni więc raczej to będzie za późno żeby zobaczyli czy owu byla czy jednak nie.

Dziewczyny tak na szybko bo mąż poszedł palić.
Najpierw puścił wiązankę przekleństw - w stylu żartujesz, ***** jaka se robisz itp. Po czym wzia ten test do ręki i się popłakał jak dziecko. Zamówił 2 szklanki wódki i pije płacze i uśmiecha się ze będzie miał dziecko...
Ha ha no i super niech chłopina odreaguje cieszy się [emoji7]

Dziewczyny tak na szybko bo mąż poszedł palić.
Najpierw puścił wiązankę przekleństw - w stylu żartujesz, ***** jaka se robisz itp. Po czym wzia ten test do ręki i się popłakał jak dziecko. Zamówił 2 szklanki wódki i pije płacze i uśmiecha się ze będzie miał dziecko...
No to super. Odreaguje i emocje opadną i nie będziecie mogli się doczekać oboje maleństwa. Jeszcze raz gratulacje kochana i życzę Ci spokojnej nudnej ciąży.

Ile Wy dziś nadrukowałyście [emoji16]

Co do biegania po sklepach to też nie lubię. Jedyną radość sprawia mi wypad do Lidla, tam to potrafię poszaleć [emoji16]

Sprzątanie też u mnie kuleje, na szczęście pracuję i ja i mąż, więc on też ma swój przydział [emoji16] kiedyś jak byliśmy jeszcze na mieszkaniu to sama ogarniałam, ale teraz to nie byłoby opcji, padłabym na bank, więc mąż pomagać musi [emoji4]

@Isasza4444 a może to plamienie owulacyjne? U niektórych się zdarza przecież [emoji6] 15 dc to by pasowało

@młoda1994 mówiłam Ci, że ostatnio zasypujesz dobrymi wiadomościami i nie zwalniasz tempa [emoji16] cieszę się razem z Tobą i powodzenia!

reklama
Ile Wy dziś nadrukowałyście [emoji16]

Co do biegania po sklepach to też nie lubię. Jedyną radość sprawia mi wypad do Lidla, tam to potrafię poszaleć [emoji16]

Sprzątanie też u mnie kuleje, na szczęście pracuję i ja i mąż, więc on też ma swój przydział [emoji16] kiedyś jak byliśmy jeszcze na mieszkaniu to sama ogarniałam, ale teraz to nie byłoby opcji, padłabym na bank, więc mąż pomagać musi [emoji4]

@Isasza4444 a może to plamienie owulacyjne? U niektórych się zdarza przecież [emoji6] 15 dc to by pasowało

@młoda1994 mówiłam Ci, że ostatnio zasypujesz dobrymi wiadomościami i nie zwalniasz tempa [emoji16] cieszę się razem z Tobą i powodzenia!
A pomyśleć że chciałam już przestać robić testów od dziś ale zrobiłam i co widzę [emoji846]
Uśmiechnięta.

Póki co nie dziekuje

Do góry