reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Od pozytywnego testu średnio około 24 godziny do owu, więc przypadnie na jutrzejszy dzień. Kalendarzyki różnie zaznaczają, bo teoretycznie skok mógł być np 12 godzin wcześniej zanim zrobiłaś test i myślę, że to tak zapobiegawczo, żeby nie przeoczyć [emoji846]
A orientujesz się może jak jest z ta owu bo ja dzisiaj w kalendarzyku dałam pozytywny test owu i pokazało mi że dzisiaj mam owu. Czy jest to możliwe?

Jeszcze wyjdzie tak, że w klinice zamiast szukać rozwiązania, to potwierdzą ciążę [emoji16][emoji4]
Dziewczyny przepraszam ale jestem taka szczęśliwa. Od bardzo dawna zobaczyłam test owu pozytywny. Nie chce się nakręcac na ten cykl ale ten test pokazał mi że może się w tym cyklu udać. Moja radość jest nie do opisania.

W aptece w której zamawiałam wtedy tylko takie były dostępne, a mi nie robiło to różnicy z braku doświadczenia. Ale dzięki teraz się będę pocieszać że to testy są zryte nie ja [emoji16]

Ja kiedyś zamówiłam różowe i dostałam niebieskie i zielone . Oba beznadziejne. Teraz jak zamawiam na Allegro to pytam jakie są paski bo opakowania są różowe. Kiedyś babka napisała ze chyba różowe to jej napisałam czy może jeden test otworzyć i sprawdzić czy napewno i wysłała mi foto ze różowe [emoji23]

reklama
Ja tez się cieszę jak test pozytywny bo zawsze jest szansa na dzidzie . Trzeba mieć pozytywne nastawienie
Dokładnie tak. Tym bardziej że ponad 2 lata temu robiłam paskowe testy owu różowe z allegro i na 6 cykli tylko w 1 cyklu pokazał mi pozytyw. I przestałam robić testy. W poprzednim.cyklu robiłam ale wyszły negatywne A zaczęłam.robic od 19dc do 23dc i teraz zaczęłam robić od 13dc i dzisiaj pozytyw. Mam dzisiaj 24dc więc dojść późno ten pik LH

Do góry