reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamiętacie. Znow sobie zrobilam chwilę od forum, skupiłam sie na codzienności...duzo mysle, to pragnienie posiadania dziecka czasem mnie przerasta. A na złość tyle ciężarnych teraz wokół mnie..Echhh trzeba wierzyć że mnie jeszcze to szczęście sie nadarzy. :) Jeszcze takie upały straszne..moje ciało odmawia posłuszeństwa.. Dziś pokazuje 36 stopni. Co chwilę się mocze w basenie.
Trzymam kciuki za wszystkie!
Nie wchodzę pare dni i juz.mi tęskno za.wami zeby poczytać co tam was. [emoji173]
Też tak czasami mam że muszę sobie odpocząć od forum. Ale zawsze wracam. Mam nadzieję że nie zostanę przez to wykluczona. Po prostu czasem tego potrzebuje.
Adzik a po co ten dupek? Żeby podtrzymać ewentualna ciąże?
Miałam w ciągu cyklu anomalia... brązowe plamienia i ból piersi przed @. No i lekarz powiedział że Przepisuje na wyciszenie tego wszystkiego A w razie fasolki nie zaszkodzi.

No 1 cykl z dupkiem i w sumie nic się nie zmieniło

Czasami też zdradzam Rossmanna i do Natury chodzę, bo mają dostępnych kilka super marek, której Ross nie ma. Ja ogólnie po prostu uwielbiam kupować kosmetyki [emoji16][emoji16][emoji4] a np. farby do włosów kupuję w Hebe, bo mają rewelacyjne w bardzo niskiej cenie i dostępne tylko tam.
A ja uwielbiam drogeria naturę

Mi gin pozwoliła od 11 dnia bo wolałam z nią to skonsultować
Aha no mi pozwolił Endo brać castagnusa. I pisze w ulotce że na wyregulowanie okresu bierze się 90dni i później się robi miesiąc przerwy i znowu można robic kuracje 90dniowa. Wiem że castagnus nie zaszkodzi bo ma.pozytywny wpływ na owu reguluje okres jak ktoś ma PMS to pomaga ( ja na szczęście nie mam) I to zażywam póki co dopiero 23dni ale mam zamiar wziąć to cała kurację 90 dni chyba że klinika będzie kazała odstawić. To wtedy odstawie.

Świetna jest ta drogeria DM, zazdroszczę Ci jej bardzo [emoji6]
U nas jest bardzo duża. Można w niej kupić dosłownie wszystko chyba że nie było dostawy to wtedy trze a się dowiedzieć się o dostawie. Bardzo lubię tam chodzić ale jak dla mnie w te upały to nie chodzę bo za gorąco za daleko i to nie dla mnie taki kawał tłuc się autobusami i potem na nogach jeszcze.

Czasami też zdradzam Rossmanna i do Natury chodzę, bo mają dostępnych kilka super marek, której Ross nie ma. Ja ogólnie po prostu uwielbiam kupować kosmetyki [emoji16][emoji16][emoji4] a np. farby do włosów kupuję w Hebe, bo mają rewelacyjne w bardzo niskiej cenie i dostępne tylko tam.
Jakiej marki farby używasz? Do hebe też nie mam aż tak daleko

W te upały, to się wgl nie chce z domu wychodzić, a co dopiero po sklepach latać. Ja ogólnie nie jestem fanką długiego chodzenia po sklepach, zawsze staram się jak najszybciej i jeżeli coś mogę kupić przez neta, to się do sklepu wcale nie fatyguję. Podziwiam osoby, które uwielbiają spędzać długie godziny na chodzeniu po sklepach [emoji16]
U nas jest bardzo duża. Można w niej kupić dosłownie wszystko chyba że nie było dostawy to wtedy trze a się dowiedzieć się o dostawie. Bardzo lubię tam chodzić ale jak dla mnie w te upały to nie chodzę bo za gorąco za daleko i to nie dla mnie taki kawał tłuc się autobusami i potem na nogach jeszcze.

Chantal color veriete. Regularna cena ok 9zł i jak dla mnie farba lepsza niż wszelkie inne nawet te najdroższe. Po żadnej dotąd farbie nie miałam tak miękkich i błyszczących włosów i pigment bardzo długo się trzyma, nawet przy moich rudych włosach, z których pigment zawsze bardzo szybko spływał.
Jakiej marki farby używasz? Do hebe też nie mam aż tak daleko

reklama
W te upały, to się wgl nie chce z domu wychodzić, a co dopiero po sklepach latać. Ja ogólnie nie jestem fanką długiego chodzenia po sklepach, zawsze staram się jak najszybciej i jeżeli coś mogę kupić przez neta, to się do sklepu wcale nie fatyguję. Podziwiam osoby, które uwielbiają spędzać długie godziny na chodzeniu po sklepach [emoji16]
Ja kiedyś uwielbiałam. A teraz to już nie dla mnie. Ja jak idę do sklepu wchodzę biorę co mam wziąć i wychodzę. A jak jadę do większego piętrowego marketu np do Kauflandu lub Lidla to wcześniej pisze sobie kartkę co mam kupić idę robię zakupy płace i wychodzę wracam do domu i padam na ryj. [emoji23] ja się teraz oszczędzam jak tylko mogę aby te ataki mnie nie nawiedzaly. Póki co od wczoraj cisza. Non stop wiatrak koło mnie stoi także daje radę.

A powiedz mi jak ty się czujesz? Coś pisałaś wcześniej że już brzuch przeszkadza w nie których czynnościach domowych A tu jeszcze ci zostało 2.5 miesiąca tak? Synek się urodzi to wszystkie dni w upały z brzuszkiem ci napewno wynagrodzi uśmiechem i tym że będzie grzeczny jak aniołek [emoji7]

Do góry