reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie no jakbyś nie miała owulacji to test by w ogóle nie wyszedł. Pokaż zdjęcie wszystkich testów słońce
Ehh ja już nie kumam, robię wg instrukcji godz zbliżone, data przydatności testów jak na zdj. Są robione po kolei od dołu do góry ten bez "numerka" jest z dziś..
IMG_20190629_191809.jpeg

reklama
Dziewczyny jest możliwość żebym jednak owu miała 9dc przy takich długich cyklach? 9dc miałam duży skok temp A testy owu robię od 13dc. Dzisiaj 23dc i testy nadal negatywne. Dodam że kreska testowa jest dzisiaj słabsza niż była wczoraj. Więc albo faktycznie owu była 9dc gdzie dla mnie to jest nie możliwe przy tak długich cyklach jakie mam ja albo nie mam wogule owulacji. Jeszcze mam 3 testy clearblue i zrobię je dla pewności i zostaje czekać na @ A w Nowym cyklu zacznę robić testu owu w pierwszy dzień po @ i będę robić cały cykl aż do ujrzenia stojącej buźki na teście. Jeżeli w Nowym cyklu nie wyjdzie to od sierpnia nie robię żadnych testów. Bo trochę się zaczęłam martwić tym że testy owu mi nie pokazuje piku LH.

Jeśli owu byłaby 9dc to najpóźniej pojutrze musiałabyś mieć wg mnie okres. a zapowiada się na @?

Ehh ja już nie kumam, robię wg instrukcji godz zbliżone, data przydatności testów jak na zdj. Są robione po kolei od dołu do góry ten bez "numerka" jest z dziś.. Zobacz załącznik 991927
No wygląda jak pozytywny. Ale może się utrzymywać ponieważ od pierwszego pozytywnego testu owu może wystąpić do 36h. Dlatego po pozytywnym już nie powinno się robić testów. W każdym razie mi 2 dni po pozytywnym dopiero zaczęły blednac paski. Bez paniki, najważniejsze to przytulanki [emoji39][emoji8]

Kurczę, wszystko jest możliwe. Niektóre dziewczyny mają owu zaraz po skończonej @, albo w 23dc. Tymbardziej, że masz ostatnio rozregulowane cykle to mogło się tak podziac.
Właśnie od 7 miesięcy najkrótszy trwał 29 dni najdłuższy był 40dniowy i resztę były po środku. Mimo testów negatywnych Przytulanki były 6 7 9 11 14 17 20dc więc jak by nie patrzeć nawet jak testy są negatywne to i tak jest szansa na ciążę. Ale dziwne że te testy nie pokazują. Choć zaczęłam robić od 13dc A wcześniej nie robiłam.

No wygląda jak pozytywny. Ale może się utrzymywać ponieważ od pierwszego pozytywnego testu owu może wystąpić do 36h. Dlatego po pozytywnym już nie powinno się robić testów. W każdym razie mi 2 dni po pozytywnym dopiero zaczęły blednac paski. Bez paniki, najważniejsze to przytulanki [emoji39][emoji8]
Kurde przytulasy były w nocy i narazie niestety się mijamy, a też nie chce popadać w skrajnosc żeby się "łapać na klatce schodowej". I teraz wł niewiem który test uznać za pozytyw i czy w stosunku do wczorajszych tulanek jest szansa czy to nie za wcześnie było.

Właśnie od 7 miesięcy najkrótszy trwał 29 dni najdłuższy był 40dniowy i resztę były po środku. Mimo testów negatywnych Przytulanki były 6 7 9 11 14 17 20dc więc jak by nie patrzeć nawet jak testy są negatywne to i tak jest szansa na ciążę. Ale dziwne że te testy nie pokazują. Choć zaczęłam robić od 13dc A wcześniej nie robiłam.
Zazdraszczam tylu i regularnych przytulanek my się tak mijamy czasami że szok

Kurde przytulasy były w nocy i narazie niestety się mijamy, a też nie chce popadać w skrajnosc żeby się "łapać na klatce schodowej". I teraz wł niewiem który test uznać za pozytyw i czy w stosunku do wczorajszych tulanek jest szansa czy to nie za wcześnie było.
Spokojnie, plemniki żyją do 5 dni także jakby nie było jest szansa. A w sumie z tą klatką schodową to nie głupie, trochę adrenalinki [emoji23][emoji8]

reklama
No kochana, też zazdraszczam [emoji14] ja wczoraj miałam trochę załamanie przez samopoczucie chyba i powiedziałam mężowi, że od dwóch tygodni to jakbym sama żyła. Bo tak zajęty jest otwarciem nowego sklepu. Kuzwa za to dzisiaj to jakby skrzydeł dostał:p kwiaty, obiad, smiechy. W końcu mój mąż ;)

Do góry