A ok dzięki [emoji4] ja się wystraszylam czy aby na pewno mam je wkładać w pochwie a nie lykac. Więc czytałam ulotkę.Przyjmowałam je w pierwszych tygodniach ciąży, ponieważ wyszła mi 2 grupa na cytologii i bardzo szybko sobie poradziły z problemem, po jednym opakowaniu wszystko w normie. Po rozpuszczeniu może wylecieć Ci taki żółty śluz, to jest ta otoczka, która się rozpuści, więc w razie co nie panikuj, bo ja się na początku wystraszyłam [emoji16]
reklama
G
guest-1738525525
Gość
Idę. Się pocieszyć macdonadlem miałem. Dziś egzamin zawodowy i głupia ja zrobiłam taki głupi błąd [emoji3525][emoji3525]@ za 1 dzień wczoraj bolały mnie jajniki [emoji17]
młoda1994
Fanka BB :)
Jaki błąd zrobiłaś?Idę. Się pocieszyć macdonadlem miałem. Dziś egzamin zawodowy i głupia ja zrobiłam taki głupi błąd [emoji3525][emoji3525]@ za 1 dzień wczoraj bolały mnie jajniki [emoji17]
U
użytkownik 176
Gość
No bo one rzeczywiście wyglądają jak takie do łykania [emoji16]
A ok dzięki [emoji4] ja się wystraszylam czy aby na pewno mam je wkładać w pochwie a nie lykac. Więc czytałam ulotkę.
G
guest-1738525525
Gość
Miałam egzamin a35 technik ekonomista i jednym z zadań miałam zrobić analizę. Miałam 3 wzory wybrałam zły gdzie ten poprawny był tak oczywisty [emoji3525][emoji3525]Jaki błąd zrobiłaś?
U
użytkownik 176
Gość
Każdemu zdarza się popełnić błąd, więc głowa do góry [emoji6] to tylko jedno zadanie, reszta na pewno poszła Ci super, więc nie ma co się martwić na zapas [emoji846]
Miałam egzamin a35 technik ekonomista i jednym z zadań miałam zrobić analizę. Miałam 3 wzory wybrałam zły gdzie ten poprawny był tak oczywisty [emoji3525][emoji3525]
G
guest-1738525525
Gość
Wyniki w sierpniu dopiero więc trochę poczekamKażdemu zdarza się popełnić błąd, więc głowa do góry [emoji6] to tylko jedno zadanie, reszta na pewno poszła Ci super, więc nie ma co się martwić na zapas [emoji846]
G
guest-1738525525
Gość
Pisemny na pewno zdałam oby praktyczny poszedł lepiej tylko ze w pisemnym muszę mieć 50 % a praktycznym 75%Każdemu zdarza się popełnić błąd, więc głowa do góry [emoji6] to tylko jedno zadanie, reszta na pewno poszła Ci super, więc nie ma co się martwić na zapas [emoji846]
U
użytkownik 176
Gość
Jeżeli na pewno zdałaś, to tym bardziej nie ma co się załamywać jednym zadaniem [emoji6] często jest tak, że najbardziej oczywiste rzeczy akurat wylatują nam z głowy. Praktyczny na pewno też zdasz, tylko podejdź do niego na większym luzie, bo właśnie stres tak działa, że robi się niepotrzebnie głupie błędy. Dwa razy przemyślisz każdy krok i będzie dobrze [emoji846] a kiedy masz ten praktyczny?
Pisemny na pewno zdałam oby praktyczny poszedł lepiej tylko ze w pisemnym muszę mieć 50 % a praktycznym 75%
reklama
G
guest-1738525525
Gość
Wlasnitre dziś miałam w środę miałam pisemnyJeżeli na pewno zdałaś, to tym bardziej nie ma co się załamywać jednym zadaniem [emoji6] często jest tak, że najbardziej oczywiste rzeczy akurat wylatują nam z głowy. Praktyczny na pewno też zdasz, tylko podejdź do niego na większym luzie, bo właśnie stres tak działa, że robi się niepotrzebnie głupie błędy. Dwa razy przemyślisz każdy krok i będzie dobrze [emoji846] a kiedy masz ten praktyczny?
Podziel się: