reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry [emoji4][emoji8] ja to dzisiaj wcale nie mam zamiaru z domu wychodzić, bo obawiam się, że mogłabym paść po drodze. Mężowi już zapowiedziałam, że nawet dziś zakupów żadnych nie zrobię i musi sam zasuwać do sklepu po pracy. A ja w miarę możliwości porobię coś w domu, ale jeżeli mocno nagrzeje mi się mieszkanie, to pewnie poza ugotowaniem obiadu niewiele zrobię [emoji16]

reklama
Dzień dobry [emoji7]
U mnie już 33 stopnie, tylko do sklepu skoczę który całe szczęście jest blisko i nie ruszam się więcej z domu.

Wczoraj przy ćwiczeniach z mężem bardzo zaczęły mnie boleć cycki, późnej w nocy klujacy ból brzucha.. mam nadzieję, że to wszystko na owu. [emoji847]

Zrobiłam dzisiaj z rana test owu i już kreska bledsza od testowej.
Na wszelki wypadek jeszcze dzisiaj działać i kto wie może ten cykl będzie twój. Tego Ci życzę [emoji173]

Dzień dobry [emoji4][emoji8] ja to dzisiaj wcale nie mam zamiaru z domu wychodzić, bo obawiam się, że mogłabym paść po drodze. Mężowi już zapowiedziałam, że nawet dziś zakupów żadnych nie zrobię i musi sam zasuwać do sklepu po pracy. A ja w miarę możliwości porobię coś w domu, ale jeżeli mocno nagrzeje mi się mieszkanie, to pewnie poza ugotowaniem obiadu niewiele zrobię [emoji16]
Ale oczywiście, nie ma co szaleć. Ja obiad wstawiam już bo później nie wystoje przy kuchni. [emoji26]

Ja obiad dopiero na kolację robię, bo mąż wraca z pracy dopiero koło 20 zawsze [emoji16] wtedy już jest trochę chłodniej, a nie ma co teraz sobie dodatkowo mieszkania nagrzewać teraz gotowaniem, skoro mogę to zrobić dopiero wieczorem [emoji846]
Ale oczywiście, nie ma co szaleć. Ja obiad wstawiam już bo później nie wystoje przy kuchni. [emoji26]

Hejka. Wstałam o 7 zaprowadzilam małego. Posprzatalam, ugotowalam chłopakom obiad poleciałam do pepcko [emoji23] i teraz jadę do pracy. Kuźwa jak gorąco. W Poznaniu już 35 stopni w cieniu. Ja padne na ryj

Kupiłam wczoraj te globulki ale dziwne piszą żeby je dopochwowo ale są takie jak do lykania. I za 10 tabletek 40zl

A jakie kupiłaś te globule?
Hejka. Wstałam o 7 zaprowadzilam małego. Posprzatalam, ugotowalam chłopakom obiad poleciałam do pepcko [emoji23] i teraz jadę do pracy. Kuźwa jak gorąco. W Poznaniu już 35 stopni w cieniu. Ja padne na ryj

Kupiłam wczoraj te globulki ale dziwne piszą żeby je dopochwowo ale są takie jak do lykania. I za 10 tabletek 40zl

Takie
Screenshot_20190626_114624.jpg

reklama
Przyjmowałam je w pierwszych tygodniach ciąży, ponieważ wyszła mi 2 grupa na cytologii i bardzo szybko sobie poradziły z problemem, po jednym opakowaniu wszystko w normie. Po rozpuszczeniu może wylecieć Ci taki żółty śluz, to jest ta otoczka, która się rozpuści, więc w razie co nie panikuj, bo ja się na początku wystraszyłam [emoji16]

Do góry