reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja myślę, że jak najbardziej może się udać, bo często psychika wszystko blokuje. Wam się teraz sytuacja rozjaśnia, jest wizyta w klinice, więc głowy spokojne. Wtedy największe szanse, właśnie po oczyszczeniu głowy ze zmartwień [emoji6]

Ja tak właśnie spojrzałam na zdjęcie moich testów sprzed miesiąca i było tak, że blade, blade, a potem dwa razy prawie pozytyw i na 3 dzień ewidentnie pozytyw. Może teraz też tak będzie.. Szkoda tylko, że znowu owulacja jeszcze później [emoji53] wszystko mi się przestawia ostatnio, a jeszcze do niedawna miałam idealnie co 29/30 dni @ jak w zegarku
Ja tak miałam jak w zegarku do listopada 2018r wszystko mi się po przestawialo w grudniu 2018r i tak do teraz.

Też tak myślę że teraz może się udać bo wizyta w klinice tuż tuż i robię te testy tak o żeby zobaczyć czy jest PIK LH i czy zaskoczę jeśli testy pokażą PIK LH ale wogule nie liczę na ten cykl także nawet nie będę testować gdy test owu pokaże mu pik. Nie będę się stresować.

reklama
Ja tak miałam jak w zegarku do listopada 2018r wszystko mi się po przestawialo w grudniu 2018r i tak do teraz.

Też tak myślę że teraz może się udać bo wizyta w klinice tuż tuż i robię te testy tak o żeby zobaczyć czy jest PIK LH i czy zaskoczę jeśli testy pokażą PIK LH ale wogule nie liczę na ten cykl także nawet nie będę testować gdy test owu pokaże mu pik. Nie będę się stresować.

Ja to mam nadzieję, że przez zmianę pogody takie cyrki [emoji16]
Z Twoją cierpliwością możesz nie testować, ja na bank bym nie wytrzymała [emoji16] może pójdziesz do kliniki a oni powiedzą o co Pani chodzi, przecież ciąża jest, nie ma w czym pomagać [emoji16]

Ja to mam nadzieję, że przez zmianę pogody takie cyrki [emoji16]
Z Twoją cierpliwością możesz nie testować, ja na bank bym nie wytrzymała [emoji16] może pójdziesz do kliniki a oni powiedzą o co Pani chodzi, przecież ciąża jest, nie ma w czym pomagać [emoji16]
A to to już bym była całkiem w szoku jak by zrobili mi usg i by powiedzieli że jestem w ciąży. Trzymam się takiej wersji że właśnie takie coś od nich usłyszę. Innej opcji nie biorę pod uwagę.

Cześć dziewczyny,

Witam się z rana ostatni dzień w tym tygodniu, bo jutro i piątek mam wolne [emoji3059]

Życzę nam wszystkim żebyśmy jakoś przeżyły ten dzień. U nas dziś 36 st prognoza pokazuje [emoji50][emoji50][emoji50]

Cześć dziewczyny,

Witam się z rana ostatni dzień w tym tygodniu, bo jutro i piątek mam wolne [emoji3059]

Życzę nam wszystkim żebyśmy jakoś przeżyły ten dzień. U nas dziś 36 st prognoza pokazuje [emoji50][emoji50][emoji50]

Witam witam, ja ledwo żyje , nienawidzę takich temperatur , chyba ze leżąc nad woda [emoji23]

Witam witam, ja ledwo żyje , nienawidzę takich temperatur , chyba ze leżąc nad woda [emoji23]
Ja też. A jeszcze nogi blade okropnie więc spodnie 7/8. W pracy jakoś wytrwam, a potem rura na zaplanowane zakupy. Aha. I dzisiaj mam wizytę u Gin. Bo na to wygląda że mi się @ kończy ale idę skontrolować co się tam dzieje bo prawie umarłam z bólu przy @. .... 9 dc więc myślicie że może zobaczy że owu się zbliża?

Ja też. A jeszcze nogi blade okropnie więc spodnie 7/8. W pracy jakoś wytrwam, a potem rura na zaplanowane zakupy. Aha. I dzisiaj mam wizytę u Gin. Bo na to wygląda że mi się @ kończy ale idę skontrolować co się tam dzieje bo prawie umarłam z bólu przy @. .... 9 dc więc myślicie że może zobaczy że owu się zbliża?

A jakie masz cykle ? Ja byłam w 10 dc i miałam pęcherzyk 12 mm

Witajcie dziewczyny!

Ja wstałam jakaś bez humoru dzisiaj.

Jeszcze 10 nie ma a już u nas 28 stopni A ma być 35 stopni także strasznie upalnie. Nie na widzę takiej pogody wogule.

Tęsknię za jesienią bo u nas wiosna wygląda jak lato.

reklama
Dzień dobry [emoji7]
U mnie już 33 stopnie, tylko do sklepu skoczę który całe szczęście jest blisko i nie ruszam się więcej z domu.

Wczoraj przy ćwiczeniach z mężem bardzo zaczęły mnie boleć cycki, późnej w nocy klujacy ból brzucha.. mam nadzieję, że to wszystko na owu. [emoji847]

Zrobiłam dzisiaj z rana test owu i już kreska bledsza od testowej.

Do góry