reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A ja próbowałam się zapisać do ginekologa.. 12 razy dzwoniłam od rana i nikt nie odbiera a chce do konkretnego lekarza, bo mam do niego zaufanie.. Nie wiem czy nie iść na pierwszą wizytę gdziekolwiek a później do niego bo się nie doczekam... Masakra

A ja próbowałam się zapisać do ginekologa.. 12 razy dzwoniłam od rana i nikt nie odbiera a chce do konkretnego lekarza, bo mam do niego zaufanie.. Nie wiem czy nie iść na pierwszą wizytę gdziekolwiek a później do niego bo się nie doczekam... Masakra
Umów się do innego, żeby upewnić się, że wszystko jest ok i między czasie dalej staraj się dodzwonić do tego konkretnego ;)

Ja tak zrobiłam, pierwsza wizyta u innego lekarza, bo nie mogłam czekać i kolejne już u mojego gina prowadzącego. Będziesz już spokojna, że jest wszystko w porządku i wtedy na spokojnie już do swojego lekarza pójdziesz [emoji6]

Dziewczynki, zrobiłam dzisiaj test owu, ponieważ wg kalendarzyka owulacja przesunela mi się aż na 18dc przez dłuższą @. Dzisiaj 12dc i zauważyłam od wczoraj bardzo dużo plodnego śluzu. Test wyszedł tak jak na zdjęciu. Jak myślicie pozytywny, albo szykuje się pozytywny?

Jaram się bo ten cykl nie brałam clo, bo lekarz na urlopie i przegapiłam receptę. I pierwszy raz mam takie ładne kreski.
1561387448781.jpeg

Załączniki

• 1561387390693.jpeg
    1561387390693.jpeg
    39,3 KB · Wyświetleń: 45
Widać że już można to uznać za pozytyw ale zrobiłabym jeszcze jutro zobaczyć czy kreska testową sciemnieje ale Przytulanki już od dzisiaj. Życzę owocnych starań
Ale się jaram :D mam nadzieję, że mąż wróci choć trochę żywy pracy :D zaraz mu ukrece pyszny obiadek [emoji23][emoji7]

Ale się jaram :D mam nadzieję, że mąż wróci choć trochę żywy pracy :D zaraz mu ukrece pyszny obiadek [emoji23][emoji7]
[emoji23][emoji23]masz rację udobruchaj go A potem go do łóżka i działać. A dla pewności powtórz jeszcze raz jutro test i porównaj kreski testowe z testem dzisiejszym.

Ja też robię testy od 13dc ale wczoraj na clearblue pokazała się blada kreska ale mam testów jeszcze do 26dc czyli 2 lipca i mam nadzieję że będzie owu i w tym cyklu się uda ale nie mam zbyt dużej nadziei że ten cykl może być mój.

reklama
Do góry