reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziękuję za słowa otuchy [emoji8]
Miało być tak spokojnie, jak już dobiję tym razem w końcu powyżej pierwszego trymestru, a tu się okazuje, że prawie cała ciąża jest nawracającym strachem, że znowu się coś złego wydarzy. Super, że tu jesteście i można się wygadać i zawsze usłyszy się coś pozytywnego [emoji846]
No to bardzo blisko przylutlisz swoją dzidzie juz nie długo jeżeli chodzi o poród to wydaje mi sie że będzie dobrze chyba tak dużo komplikacji tak mi się przynajmniej wydaje

reklama
Dziękuję za słowa otuchy [emoji8]
Miało być tak spokojnie, jak już dobiję tym razem w końcu powyżej pierwszego trymestru, a tu się okazuje, że prawie cała ciąża jest nawracającym strachem, że znowu się coś złego wydarzy. Super, że tu jesteście i można się wygadać i zawsze usłyszy się coś pozytywnego [emoji846]
W każdej chwili można napisać tu i zawsze któras coś doda powie i pomoże [emoji6] niestety wydaje mi się że. Ciąża jest z jednej strony cudownym czasem a z drugiej wielkim strachem

Na początku termin wychodził na 12, to byłoby z naszą rocznicę ślubu.

Oohh, mam nadzieję, że macie dziewczyny rację, a ja po prostu niepotrzebnie się nakręcam, że widzę jakieś złe scenariusze już.
Termin masz w dniu urodzin mojego męża.
Twoje obawy są jak najbardziej na miejscu. Chyba każda kobieta ma jakieś obawy gdy już jest co raz bliżej porodu. Napewno wszystko pójdzie w porządku i szybko urodzisz.

Bo człowiek chciałby się w pełni cieszyć i skakać z radości, ale już po przejściach i stratach jest tyłu głowy ta świadomość, że dopóki nie ma dziecka na świecie, to niczego nie można być pewnym.
W każdej chwili można napisać tu i zawsze któras coś doda powie i pomoże [emoji6] niestety wydaje mi się że. Ciąża jest z jednej strony cudownym czasem a z drugiej wielkim strachem

Bo człowiek chciałby się w pełni cieszyć i skakać z radości, ale już po przejściach i stratach jest tyłu głowy ta świadomość, że dopóki nie ma dziecka na świecie, to niczego nie można być pewnym.
Ehh chciała bym poczuć te uczucie nawet jak bym miała być w strachu chciała bym w końcu żeby siie. Udało [emoji17]

Na początku termin wychodził na 12, to byłoby z naszą rocznicę ślubu.

Oohh, mam nadzieję, że macie dziewczyny rację, a ja po prostu niepotrzebnie się nakręcam, że widzę jakieś złe scenariusze już.
Najważniejsze żeby się urodził nie wcześniej niż 38tc i żeby poród przebiegł prawidłowo bez żadnych komplikacji. A jak będziesz na wizycie u gin to możesz się go zapytać czy jeśli zaczniesz rodzic czy może być przy porodzie A jak to nie będzie to mają po niego zadzwonić żeby przyjechał?

Ja bardzo mocno wierzę w to, że niedługo Wam wszystkim również się uda i będziemy wspólnie odliczać czas do narodzin. Po mału, ale pojawiają się tutaj nowe fasolki, więc na pewno każda doczeka się swojej, czasami wymaga to po prostu więcej czasu, ale jestem przekonana, że się uda [emoji6]
Ehh chciała bym poczuć te uczucie nawet jak bym miała być w strachu chciała bym w końcu żeby siie. Udało [emoji17]

reklama
Ja bardzo mocno wierzę w to, że niedługo Wam wszystkim również się uda i będziemy wspólnie odliczać czas do narodzin. Po mału, ale pojawiają się tutaj nowe fasolki, więc na pewno każda doczeka się swojej, czasami wymaga to po prostu więcej czasu, ale jestem przekonana, że się uda [emoji6]
Jak to parę osób mi mówi że dzidzi sama wybierze kiedy i jak przyjdzie my musimy być poprostu gotowi i wyczekiwac

Do góry