reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
To trzeba jakoś w programach komputerowych wyliczać. Bierze się pod uwagę wiele czynników, więc sam luźny wynik krwi nic nie powie. Nie stresuj się, na pewno jest wszystko w porządku [emoji6]
A to nawet nie wiedziałam.

Szperam w necie i nic nie mogę znaleźć o tym papa. Ja zwariuje do wtorku

Cześć dziewczyny [emoji6]

U mnie dziś 12 dc, zaczynam testowanie [emoji16] znowu jazda zaczyna się od nowa [emoji23]
Dziś mam znowu dobry dzień (jak to na wolnym) bo i byłam na zakupach i ogarnęłam w ogrodzie, nawet obiad już gotuję żeby był jak mąż wróci.

@MartaSx jak tam wyniki? [emoji6]
@RoseGold udało się odebrać w końcu to auto? [emoji23]

Która z nas teraz testuje na dniach? Dawno dwóch kreseczek tu nie bylo [emoji6]
Ja chyba "na dniach" bo @ spoznia się 3 dzień.. Ale pierwszy raz mi się nie spieszy [emoji23] dziś 30dc śluzu sporo i taka biała galaretka, temp nie mierzę, czasami wezmę nospe jak zaboli ale jak leżę to przestaje także wygląda to bardzo dobrze [emoji6] jestem jakaś spokojna w tym cyklu, nie panikuje, nie obwiniam się o to że się nie udaje, może pomógł mi powrót na forum albo to że chcemy zacząć się leczyć jeśli się nie uda.

Ja chyba "na dniach" bo @ spoznia się 3 dzień.. Ale pierwszy raz mi się nie spieszy [emoji23] dziś 30dc śluzu sporo i taka biała galaretka, temp nie mierzę, czasami wezmę nospe jak zaboli ale jak leżę to przestaje także wygląda to bardzo dobrze [emoji6] jestem jakaś spokojna w tym cyklu, nie panikuje, nie obwiniam się o to że się nie udaje, może pomógł mi powrót na forum albo to że chcemy zacząć się leczyć jeśli się nie uda.
Podziwiam Cię, ja bym nie wytrzymała tyle i na pewno bym zrobiła test już dawno [emoji16] za 2 tyg przyjdę do Ciebie na lekcję cierpliwości [emoji16]
Trzymam kciuki, żeby się udało [emoji110]

reklama
@Ritka89 na pewno wszystko będzie dobrze. Nie Ty pierwsza nie ostatnia masz w ciąży infekcje i myśle, ze tutaj Twoje nerwy bardziej szkodzą[emoji846]

@Lilka2304 to w takim razie trzymamy kciuki za pozytywny test :D

@MartaSx nie denerwuj się na zapas. Wiem, ze łatwi mówić, ale postaraj się poczekać do wizyty, tym bardziej, ze dziewczyny piszą, ze samych cyferek się nie interpretuje.

Do góry