reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny pozwólcie że też dołączę, na forum nie było mnie ok pół roku, jak odpuscilismy starania. W tym momencie jestem w 17 dc /27-28 dniowego. To pierwszy cykl od dawna w którym się staramy ponownie i ostatni bez leczenia jeśli się nie uda. Łącznie starania od początku to ok. Półtora roku i jedno poronienie w 7tc
Uregulowalam tsh, prolaktyny nie badalam już dawno ale z racji że jestem ok 10 dni przed @ myślałam żeby w piątek iść na tsh, Bhcg, PRL i progesteron.. Tylko jedna dziewczyna z forum poleciła żeby zaczekać z hcg do 1 dnia @, ale ja chyba tyle nie wytrzymam, zresztą widziałam że większość dziewczyn robi Bhcg przed terminem @, doradzcie coś, czy faktycznie będzie jeszcze niewiarygodne?
Mam dużą nadzieję na ten cykl, mój facet twierdzi że teraz się udało i że nawet biust mam bardzo powiększony, choć ja wiem ze to nie objaw i jest za wcześnie.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do siebie i będę mogła się razem z wami cieszyć i dzielić wiedzą i szczęściem [emoji3590]

Załączam info z kalendarzyka ale bez pomiarów temp. ze względu na to że odpuściłam mierzenie jej bo zawsze robiłam to nieodpowiednio i było niemiarodajne :)
Screenshot_20190609-203218.jpeg

reklama
Moje powtórki zrobiły dziś pobudke przed 6 ale do 6 ich jeszcze utrzymała w lozku:)
Dziś zaczynamy intensywny tydzień. Dziś jadę z dziadkami na kontrolę po operacji, potem zebranie w przedszkolu, szybkie zakupy. Wtorek, środa i czwartek mamy dni adaptacyjne w przedszkolu a ja dodatkowo na wtorek i środę wzięłam sobie robotę dodatkowa. Masakra. Niby dobrze bo nie będę myślała o @ ale będzie taki upał...

Cześć dziewczyny,

Miłego poniedziałkowego dnia [emoji6]

Mnie póki co jeszcze nie zalało, więc nadal jest nadzieja [emoji16]

@fiddlee po cichu już gratuluję i czekam na fotkę pięknych dwóch kresek [emoji3059]
Mam cykle 26-29
To jest szansa, bo owu w takim razie wypada na 12-15 dc, w 11 dc mąż jeszcze będzie, więc trzynam kciuki i życzę owocnych starań [emoji6] [emoji110]

J eszcze nie ma czego, zrobiłam rano test i nic, śluzu mlecznego dalej dużo, cały czas mam wrażenie że właśnie dostałam @. No nic, mąż kupi dzisiaj jakieś inne testy, bo te z allegro mogą być jakieś do dupy i zobaczymy..
Jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji [emoji6] śluz jest, @ nie ma, ale jest wrażenie jakby za 5 min miała być [emoji849] test rano zrobiłam, trzaskam jak owulacyjne [emoji23] oczywiście nic... Robię sobie przerwę z tymi testami, bo ześwirować idzie [emoji16]

reklama
Hej ja już w drodze do pracy znów mam tydzień na pełnych obrotach. Dziś po pracy mam zebranie pierwszysz klas. Jutro mam znowu gina.

Fidlle trzymam kciuki mocno

Nikolka witaj [emoji4] trzymam kciuki za ten cykl szansę zawsze są. Głowa do góry. Z bhcg nie pomogę bo nigdy nie robiłam.

A wiecie dzwoniłam na polna okazuje się że ten test papa wolne betahcg kosztuje 70 zł. Dzwonie dziś się zapytać czy mają otwarte 21 po Bożym Ciele i ode zrobić.

W ogóle w piątek czeka mnie wycieczka rodzinna która ja organizowała na 150 osób bo dzieci z przedszkola jadą z rodzicami. Wiecie jaki mam stres czy wszystko się uda. A jedziemy do Majaland

Do góry