reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja dwa dni przed @ miałam typowy ból okresowy wszytko już na to wskazywało już płakałam że się nie udało a tu później takie piękne krechy, także znając ból przed @bylam pewna że ja dostanę a tu nie przyszła
Haha no to jest jakieś pocieszenie, że w ciąży też tak masz, ale i tak wyczuwam okres [emoji53] jutro mnie pewnie zaleje...
Też mam w planach piwko zero jak wrócę, więc zaraz zdrówko [emoji16] I tosty do tego [emoji3059]

Ja dwa dni przed @ miałam typowy ból okresowy wszytko już na to wskazywało już płakałam że się nie udało a tu później takie piękne krechy, także znając ból przed @bylam pewna że ja dostanę a tu nie przyszła
Dzięki, to miłe, że tak we mnie wierzycie, gdy ja już przestaje [emoji3059]

Hej dziewczyny ja dziś cały dzień praca Na działce trzeba było wszystko ogarnąć przed urlopem. Brak mi sił cały dzień na słońcu dobrze że miałam olejki 50 bo inaczej bym płakała z poparzeń a tak jest supcio.

Co u mnie dziś 24dc teoretycznie za 7 dni powinna przyjść miesiączka praktycznie to na 90 % miałam wczoraj/dziś owolacje bo od tygodnia po ad bolał mnie brzuch po monitoringu w czwartek moje 2 wychodowane jajeczka nadal były niepekniete i lekarz mówił dlatego brzuch bolał bo się rozciągał jajnik. Od wczoraj Wieczorka brzuch przestał boleć więc mam cichutko nadzieje. W czwartek znów idę na szybkie USG i zobaczymy czy faktycznie moje jajeczka popękały tak jak mi się wydaje czy zamieniaja się w torbiele czego bym bardzo nie chciała :(

Mi ciśnienie wywaliło do 155 dzisiaj, wszystko mi aż dudniło w środku, pojechałam na IP i tak siedzę od 19. Na położniczym przyjęli mnie w kilka minut, ktg w porządku, usg również nic nie wykazało złego, to przenieśli mnie na internistyczny i teraz siedzę i czekam co dalej. Masakra, czuję, że jeszcze trochę posiedzę tu.

Mi ciśnienie wywaliło do 155 dzisiaj, wszystko mi aż dudniło w środku, pojechałam na IP i tak siedzę od 19. Na położniczym przyjęli mnie w kilka minut, ktg w porządku, usg również nic nie wykazało złego, to przenieśli mnie na internistyczny i teraz siedzę i czekam co dalej. Masakra, czuję, że jeszcze trochę posiedzę tu.

O mamo, trzymaj się tam i dawaj znać

Wracam już do domu, jestem również po konsultacji u kardiologa, ale nic szczególnego nie wyszło. Mam brać dużą dawkę magnezu i odpoczywać, a jak będzie się powtarzało, to wrócić na IP, to wezmą mnie na obserwację. Ogólnie pani dr powiedziała, że to już taki etap ciąży, że mogą się dziać takie rzeczy. A ja miałam nadzieję na spokojny ostatni trymestr...
O mamo, trzymaj się tam i dawaj znać

Dobry wieczór, ja dzisiaj jestem wykończona. Pojechaliśmy do moich rodziców, bo babcia dzisiaj urodziny miała. I trafiliśmy zaraz po karambolu przed Szczecinem. Makabra..

Wróciliśmy jakoś godzinę temu, kąpiel i spanko. Zrobiłam przed chwilą test, nie wiem czy mam omam ale cień cienia widziałam. Zobaczymy jutro rano. Pokazalam test oczywiście mężowi żeby nie zwariować, na co on, że też widzi cień cienia, poza tym, na pewno jestem bo mam taki w humorki, że o mało mnie dzisiaj na s3 nie wysadzil

To świetnie, nieśmiało już gratuluję. Czekamy rano na foto testu i dobre, potwierdzające wieści [emoji6]
Dobry wieczór, ja dzisiaj jestem wykończona. Pojechaliśmy do moich rodziców, bo babcia dzisiaj urodziny miała. I trafiliśmy zaraz po karambolu przed Szczecinem. Makabra..

Wróciliśmy jakoś godzinę temu, kąpiel i spanko. Zrobiłam przed chwilą test, nie wiem czy mam omam ale cień cienia widziałam. Zobaczymy jutro rano. Pokazalam test oczywiście mężowi żeby nie zwariować, na co on, że też widzi cień cienia, poza tym, na pewno jestem bo mam taki w humorki, że o mało mnie dzisiaj na s3 nie wysadzil

reklama
Już cicho gratuluję i czekam na fotkę

Do góry