MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja to dziekuje Bogu bo bez wielkiego wysilku mam synow mądrych, rozwaznych i bardzo grzecznych.. wiadomo ze cos wywiną od czasu do czasu.. ale to kazdy dzieciak broi czy nie do konca swiadomie cos wywinie.. ale ogolnie wystarczy im wytlumaczyc to czy tamto i mam spokoi na dlugi czas.. wiec jak widze niektore dzieciaki takie rozwydrzone.. i matki ktore oskarzaja o wszystko wszystkich bo przeciez ich dziecko zostalo sprowokowane albo kto je wrobil.. to krew mnie zalewa..Witajcie dziewczyny, u mnie wreszcie też dzień wstaje slonkiem bo ost szaro bywało.
Bocian to dla mnie zawsze dobry znak [emoji16] ost wracając z pracy zauważyłam że wrócił do swojego gniazda bociek który już jest dla nas jak kumpel bo wraca id kilku lat i odrazu cieplej na sercu mi się zrobiło [emoji7]
Mayerd91 super! U mnie wł połączenie zastrzyku z monitoringiem dało sukces za 1szym razem ( tzn. Przy pierwszym użyciu zastrzyku).
Co do dzieci ja nie jestem za biciem absolutnie, zgadzam się z MisiaJasia że porządnie pokrzyczec czasem trzeba - ważne jest też to co się mówi, krzyk krzywdy nie robi, ponizanie tak.
Bardziej mnie wkurza że wielu ludzi "robi" sobie dzieci a potem zostawia je samopas i wtedy takie dzieci czerpią przykłady z internetow lub id rówieśników i ciągle walczą o uwagę. Niektórzy zapominają że wychowanie dzieci to ciężka praca, nieustanna, a mam wrażenie że oni tylko czekają aż dziecko jest samodzielne w jedzeniu, piciu i ubieraniu i mają kolokwialnie mówiąc w pompie. Temat rzeka to szerokie grono rodziców którzy nawet nie zjawiaja się na zebraniach czy to w przedszkolu czy szkole, bo po co wypchneli tam dziecko i wystarczy.